23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tømrerfirma arbejder off-grid med strøm fra solceller

Tømrerfirmaet Søndergaard & Svaneby har fået solceller på taget af firmabilen. Det er godt for både miljøet og økonomien

Tilbage i 2015 valgte to kolleger at starte deres eget Tømrerfirma. Dengang drømte de ikke om at solen en dag skulle spille så stor en rolle i deres succes. 

Drevet af en passion for kvalitet og god service voksede firmaet støt og roligt, og har i dag 6 ansatte, inklusiv en lærling. Standarten er stadig høj, porteføljen er hurtigt voksende og kunderne tæller nu alt fra offentlige institutioner, private husejere, virksomheder til camping og feriecentre.

Fleksibilitet, driftsikkerhed og en grøn profil

Tømrerfirmaet Søndergaard & Svaneby valgte i 2022 at få solceller på den første af deres firmabiler og har siden ikke skulle tænke over strøm til deres værktøj og maskiner.  Vi mødte dem dengang til en snak om hvorfor de valgte at få solceller på firmabilen og svaret var klar fra de to ejere, Carsten Søndergaard og Michael Svaneby: ”Vi har talt om det noget tid og da muligheden kom, sprang vi til. Det giver stor frihed og en fleksibilitet. Vi behøver ikke have en generator kørende for at få strøm, eller trække en ledning, værktøjet oplades nu ved hjælp af solcellerne. Det er ikke specielt godt for miljøet med en generator der står og kører dagen lang, og det koster jo også. Bilen starter også uden problemer, da der ikke trækkes unødigt på bilens eget batteri.”

En investering i fremtiden der bliver ved med at give

De to tømrermestre fik monteret et 220Wp solcellersæt med tilhørende chargecontroller, en 2000W inverter der giver adgang til 220V i firmabilen, samt et skillerelæ og et forbrugsbatteri. 
Noget tid efter den første montering fik vi en opdatering fra Tømrerfirmaet, hvor de havde redet dagen for en hel byggeplads med strøm fra solcellepanelerne på deres firmabil. 

I dag nu 2 år efter lyder svaret fra de to tømrermestre klart: ”Vi har ikke fortrudt en eneste dag. Både vi og vores kunder har stor glæde af systemet, der udover den direkte adgang til strøm også sikrer os en driftsikkerhed idet startbatteriet ikke belastes. ”Vi er begge sikre på at når vi skal have den næste firmabil, så kommer der også solcellepaneler på den,” slutte Carsten Søndergaard og Michael Svaneby begge af.

Hos Green Energy siger vi tak til Tømrerfirmaet Søndergaard & Svaneby.

Besøg Tømrerfirmaet på www.soendergaard-svaneby.dk

-

Transportbranchen er en af de områder, hvor man nemt kan opnå CO2 besparelser med montering af solceller. Alle Green Energy/MIPV.pro solcelleløsninger til transportsektoren forhandles gennem EUROPART, så kontakt din lokale EUROPART-afdeling og hør om pris og info om en løsning der passer dig.
Besøg: www.europart.net

Download Green Energy/MIPV.pro-katalog her.

Green Energy
Niels Bohrs Vej 2
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK38660357
P nummer: 1022465534

Kontaktperson

LL
Liv Lichtenstein
Marketing, Studentermedhjælper
+45 93395160 Liv.lichtenstein@ge-scan.com

Send til en kollega

0.109