23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Endnu en MANTSINEN kran får fodfæste på dansk jord

Kranen blev leveret i december måned sidste år på Hundested Havn, og fra havnen meldes om godt nyt. Testen er bestået - og børnesygdomme har der ikke været nogen af. Kranen er kun én ud af mange, som Sorring-virksomheden UN Mobilkraner A/S vil importere til de danske havne de kommende år.

UN Mobilkraner A/S i Sorring ved Silkeborg er de eneste i Danmark, der forhandler MANTSINEN kraner.  

Virksomheden er specialister i servicering af kraner, og forhandler og importerer nye kraner til alle behov. 

Leveringen af kranen er et resultat af forhandleraftalen mellem finske MANTSINEN og UN Mobilkraner, som trådte i kraft i april 2022. Samarbejdet betyder, at UN Mobilkraner fremover kan levere både MANTSINEN kraner og tilbehør til det danske marked. 

- MANTSINEN har gennem årtier udviklet stærke materialehåndteringskraner, som er leveret til havne og industrier i både USA, Sydamerika og Europa. Vi har glædet os til at introducere MANTSINEN på det danske marked.

- Kranerne rammer lige ind i tidens krav om en grøn profil og stor fleksibilitet, fortæller salgschef hos UN Mobilkraner A/S Jørgen Andersen.  

Den nye MANTSINEN 140M med hjulundervogn skal blandt andet losse, stykgods og bulkvarer – og det særlige ved denne kran er, at den reducerer energiforbruget med op til 35% - og dermed reducerer den også maskinens driftsomkostninger betydeligt. 

- Noget, som også skiller kranen ud fra ældre modeller, er muligheden for at aflæse mængden af håndteret gods og brændstofforbruget online. Her har kunden nemlig mulighed for at overvåge kranens drift og effektivitet døgnet rundt - enten fra computer eller mobilenhed. Disse data gemmes i skyen og er tilgængelige i tre år. En kæmpe fordel, forklarer Jørgen Andersen.

Typisk går der 12-14 måneder fra beslutning om at krankøb er truffet, til kranen er sat i drift.  

- En maskine som denne bliver ikke bygget på en nat. Der er mange krav, den skal opfylde. Den skal have mange måneders hævetid, før den er helt færdigbagt, fortæller Jørgen Andersen.

Sikrer levering til tiden  

Det er A. Henriksen Shipping A/S, som har købt kranen. De har i over 40 år specialiseret sig i transport af containere og breakbulk-laster, og har terminaler i Hundested og Frederiksværk.  

- Den nye MANTSINEN kran på Hundested Havn er en vigtig brik i et stort logistisk puslespil. Maskinen er med til at sikre, at lasten transporteres og leveres til tiden til Skandinavien og Baltikum, fortæller Bjarke West Pedersen, som er direktør hos A. Henriksen Shipping. 

Bjarke kan konkludere, at kranen lever fuldt ud op til forventningerne, og at den er kommet godt fra start.

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063