23948sdkhjf
Del siden

UN Mobilkraner A/S

UN Mobilkraner blev stiftet i 1988 og har i dag selvstændige afdelinger i Danmark og Sverige med forhandlingen af henholdsvis Mantsinen, Grove og Orlaco. Lige fra starten har det været vores mål at holde de bærende kræfter i form. Vi sørger for, at vores kunders kraner kører mest muligt og aldrig eller sjældent er nede.

Vi har selvfølgelig altid døgnbemandet vagttelefon, og vi kan også tilbyde faste serviceaftaler, hvor kranerne serviceres til en fast pris.

UN Mobilkraner er specialiseret i servicering af mobilkraner, og har stor erfaring inden for alle typer og fabrikater - ingen kran er ukendt for vores erfarne kranmontører. Selvom vores mål er at minimere fejl og skader for vores kunde, rykker vores kranmonterer naturligvis ud med det samme hvis uheldet alligevel skulle være ude.

UN Mobilkraner importerer og forhandler desuden nye mobilkraner i udvalgte mærker. Vi har sammensat vores sortiment af kvalitetsprodukter, som dækker alle behov - lige fra industrihavnen, over grusgraven og byggepladsen til skrot- og genbrugspladser. Vores mangeårige erfaring med mobilkraner gør os i stand til at hjælpe med beregninger og valg af den rette kran til opgaven.

Derfor tør vi love dig at i samarbejde med os, får du mest muligt ud af din kran.

Mobilkraner - salg og service... Vores løfte til dig er, at du altid kan løfte


UN profilbrochure

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Danmark
CVR nummer: DK24209245
P nummer: 1006409616
22
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.312