23948sdkhjf
Del siden
Annonce

CLT-Denmark – pioneren i træbyggeri

CLT Denmark har kun været på markedet i fem år. Det er næsten lige så længe som CLT

Vi er pionerer, fordi vi har været med til at skabe CLT-trenden, som ikke var eksisterende, da vi etablerede os i 2019.

I dag har vi i Skovlunde et stærkt og engageret team med både stærke salg- og projekteringskompetencer, som alle er opsatte på at gøre Danmark til CLT-land.

Vi leverer og projekterer

Vi har solid erfaring på det danske marked. Med et stort antal projekter, som vi har leveret til – og i mange tilfælde også har projekteret og monteret. Vi kender bygningsreglementet,  forstår teknikken og bistår ved projektering, montage, planlægning, budgettering.

Vi køber ind hos verdens mest erfarne og tekniske mest avancerede CLT-producent, nemlig KLH fra Østrig, som har referencer fra cirka 40.000 CLT-projekter world-wide.

CLT til store og små projekter

Den CLT, som vi benytter, er til dato det eneste konstruktionsmateriale på det danske marked med Svanemærke. Derfor har vi også ambitioner om at blive den den foretrukne CLT leverandør til store og små projekter i hele Danmark.

Det er CLT Denmark, der har leveret CLT og limtræ til TRÆ i Aarhus, der med 78 meter i CLT og limtræ er blandt de højeste træbygninger i Europa.

Vi designer, leverer og monterer trækonstruktioner til både mindre private og større projekter til det professionelle marked. For os er alle projekter lige vigtige, og vi ønsker at tilbyde den bedste service til alle kunder.

CLT Denmark A/S
Meterbuen 3
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40845577
P nummer: 1025112357

Kontaktperson

PER THOMAS DAHL
Direktør
+45 6195 3354 ptd@clt-denmark.dk

Send til en kollega

0.078