23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Optimer tætheden med en LeakHunter

Tæthed sikrer komforten, holdbarheden og energieffektiviteten i moderne byggeri.  Stadig skrappere krav til energiforbruget og miljømæssige standarder gør det vigtigere end nogensinde at have styr på tætheden.

Gør en LeakHunter til dit værktøj. Med en LeakHunter fra LeakHunter ApS kan du opnå den ønskede tæthed i dit byggeri, så du undgår ubehagelige og dyre overraskelser ved den afsluttende tæthedsprøve.

- Vores innovative gør-det-selv-værktøj giver tømreren og entreprenøren mulighed for at udføre tæthedsprøver på egen hånd. Det er vigtigt at identificere og løse eventuelle utætheder med det samme, og inden man lukker tæthedsmembranen, siger Lars Due, der er indehaver af LeakHunter ApS.

Gør-det-selv

En LeakHunter fungerer som gør-det-selv-værktøj. LeakHunteren leveres i en praktisk flightcase, der indeholder alt, hvad du behøver for at udføre trykprøver og opdage utætheder. Med enkle instruktioner og intuitiv betjening kan enhver håndværker eller entreprenør let bruge LeakHunter til at sikre tætheden af deres arbejde.

Fordelen ved at håndværkeren selv får LeakHunteren i hånden, er muligheden for kontrol for tætheden løbende i byggeprocessen. Dermed undgår man overraskelser og sparer både tid og penge. 

Du får simpelthen den nødvendige tryghed for, at dit arbejde opfylder alle tæthedskrav og standarder.

Tag kontrol over tætheden af dit byggeri

Med LeakHunter tager du kontrol over, at dit byggeri er tæt fra start til slut. Dermed optimer man energieffektiviteten, forlænger levetiden af byggeriet og sparer masser af penge på lang sigt. 

Kontakt LeakHunter ApS for at lære mere om LeakHunteren og kom i gang med at bygge tæt på den nemme måde.

LeakHunter ApS
H.P. Hansens plads 32
4200 Slagelse
Slagelse Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40327576
P nummer: 1024485400

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047