23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Der er forår i luften - og dagene bliver længere - nu skal der bygges!

Foråret banker på døren, der er meget vand i jorden, og mange bygninger bygges på pæle på blød bund. Der er vores produkter et perfekt match, til at sikre din bygning mange år frem, når der skal ophænges kloaker, eller fastgøres isolering under gulve eller på kældervægge.

Vores isoleringsskrue eller opstropning, er designet til nem og sikker montage af din EPS isolering, hvad enten det er under dine selvbærende gulve, eller fastgørelse af din isolering på kælderydervægge, så den ikke "flyder op".

Det er utroligt vigtigt at sikre vores konstruktioner, og sørge for at bevare isoleringsevnen mange år frem. Det gøres sikkert og billigt med isoleringsskruer fra Dansk Byggekomponent ApS.

 

Vores kloakopstropning er designet til nem og sikker montage af dine rør under gulv, de samles helt uden brug af værktøj. Sikr et helt parcelhus på 20 minutter med vores geniale opstropningssystem i glasarmeret nylon.

Det er et sikkert, gennemprøvet og testet produkt, der ikke varmeleder som nuværende stålsystemer - dvs. de kan ligge knas med armeringen i gulvet uden problemer. Opstropningen er ikke hård ved fingre og krop, da den er lækkert designet, den bliver ikke kold som stålet og så vejer den ikke ret meget, når den skal bæres rundt på pladsen.

 

Alle vores produkter kan 100 % recycles og produceres i Danmark på en fabrik der er CO2 neutral på strømmen.

Håber I har fået lyst til at kigge forbi på vores hjemmeside hvor der ligger flere videoer og beskrivelser I kan læse.

Bedste hilsner

Dansk Byggekomponent ApS

Dansk Byggekomponent ApS
Farum Gydevej 67
3520 Farum
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40966331
P nummer: 1025276805

Kontaktperson

Henrik Pommergaard Hansen
PARTNER/SALG/UDVIKLING
+45 2272 2200 hph@dbk-aps.dk

Send til en kollega

0.078