23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvor hurtigt kan du sømme en palle?

Se denne video, som viser, hvordan en palle hurtigt bliver fremstillet ved hjælp af en robot.

Robottens betydning inden for træ- og plastindustrien stiger konstant, idet den magter at udføre krævende løft samt gentagne håndteringsopgaver uden træthed eller fejl. Automatisering og robotteknologi besidder således en enorm kapacitet til at forstærke produktiviteten, højne nøjagtigheden og bidrage til et bedre arbejdsmiljø.

Ved at vælge en robotløsning fra Junget får du adgang til en bred vifte af robotteknologier, skræddersyet til industrielle krav. Vores robotløsninger inkluderer forskellige typer håndteringsrobotter, som kan kombineres med enheder som kehlere, dobbelttappere og boremaskiner. Robotterne kan klare tunge løft og gentagne opgaver uden at blive trætte eller begå fejl. Dette medfører øget produktivitet, forbedret nøjagtighed og skaber et godt arbejdsmiljø for alle medarbejdere.

Som totalleverandør tilbyder Junget en samlet løsning bestående af maskiner, dataintegration, installation samt tilhørende værktøj. I denne samlede pakke hører nu også robotteknologi. Vi samarbejder med et bredt udsnit af eksperter, der i samarbejde med Jungets software ingeniører og serviceteknikere står for opstilling og igangsætning.

Kontakt Junget, for at høre mere om en kundetilpasset robotløsning til din produktion.

tel: 89365500

www.junget.com
 
 
 

Junget A/S
Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36947578

Kontaktperson

JVB
Jane Vraa Baiemler
Marketingansvarlig
+45 89365583 jvb@junget.dk

Send til en kollega

0.078