23948sdkhjf
Del siden

Junget A/S

Junget er én af Danmarks førende leverandører af maskiner og skærende værktøj til træ-, plast og aluminiumindustrien. Vi forhandler førende brands som Wenig, Biesse og Altendorf indenfor maskiner, og Leitz har i mange år været vores premium brand indenfor værktøj.

Junget har en unik position i maskinbranchen som værende totalleverandør, der tager det samlede ansvar for en maskinløsning med alt fra installation til dataintegration og i sidste ende maskinens performance og vedligeholdelse. En position, der er baseret på vores fire kerne forretningsområder:

Jungets værktøjsdivision sælger alle typer skærende værktøj til bearbejdning af træ, plast og aluminium samt har vi indenfor de seneste også opbygget en afdeling indenfor salg af skærende værktøj til metalindustrien.

Jungets slibeservice har til huse i Hinnerup og tilbyder slibning af stort set alle typer skærende værktøj til bearbejdning af træ, plast, aluminium og metal. Vi opfordrer alle til at huske at genopslibe deres skærende værktøjer, da det er godt for både miljø og tegnebog

Lær Junget bedre at kende ved at se denne interaktive brochure

Besøg webshoppen med værktøj
Indenfor de senere år har Junget opbygget en webshop med alt fra savklinger til cnc værktøj og tilbehør.
 
Se det store udvalg og find dit næste værktøj på junget.dk

Junget A/S
Sigma 3, Søften
8382 Hinnerup
Danmark
CVR nummer: DK36947578
75
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.297