23948sdkhjf
Del siden
Annonce

”Sikkerhedsdagen – for dig som har vejen som arbejdsplads” afholdes den 12. marts

Professionelle, der beskæftiger sig med anlægs- eller driftsopgaver på vejene, har blandt andet brug for viden om nye regler, nyt materiel, ulykkesstatistikker og nye måder at gøre tingene på. Kort og godt er der brug for jævnligt at genopfriske og udbygge den viden, som man har opnået på kurset ”Vejen som arbejdsplads”. Det er der mulighed for den 12. marts 2024 på Nyborg Strand, når VEJ-EU for tredje gang byder velkommen til Sikkerhedsdagen.

Årets program har igen fokus på de medarbejdere, som konkret arbejder på vejen. På konferencen vil du bl.a. blive opdateret på de seneste nyheder og regler inden for vejsikkerhed. Konferencen sætter også fokus på arbejdsmiljøet i forbindelse med vejarbejde, hvor både BFA Bygge & Anlægs konsulenttjeneste og Vejdirektoratet deler deres erfaringer og kommer med eksempler fra hverdagen.

På konferencen vil du også få indsigt i, hvordan trafiksikkerhed ved vejarbejde fungerer i Sverige, når Trafikverket kommer og fortæller om forholdene og reglerne ved vejarbejde i Sverige.

Spanggaard & Virenfeldt vil fortælle om, hvordan man anvender trafikværn ved opgravning i byerne. Og endelig vil du i år kunne deltage i to ud af tre mulige workshops, da vi har ændret i længden af den enkelte workshop for at give mulighed for at få en dag med endnu flere perspektiver og variation.

Det hele krydres med morgenmad, frokost, kaffe og kage, samt gode muligheder for at møde og udvide dit faglige netværk. Du kan se programmet og købe billet her 

Målgruppe:
Konferencen henvender sig til ingeniører, vejfolk med praktiske opgaver, teknikere, ansatte i politiet, ledningsejere, entreprenørformænd, vejformænd og andre, som er beskæftiget med anlægs- eller driftsopgaver på vejene.

Sted:
Nyborg Strand

Dato:
12. marts 2024

VEJ-EU Vejsektorens Efteruddannelse
Guldalderen 12
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK86632012
P nummer: 1002752313

Kontaktperson

CDB
Christian Dunthorne Bille
+45 20604832 Christian@vej-eu.dk

Send til en kollega

0.125