23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC støjdæmper boligområder i Albertslund og Middelfart

DAV NORDIC er en af Danmarks førende leverandører af støjskærme til Banedanmark. Over 2 måneder leveres der i alt 1.200 m støjskærm til jernbanen i Albertslund og Middelfart, som skal støjdæmpe omkringliggende boligområder.

Der er stor fokus på støjdæmpning i Danmark. Det gælder ikke mindst, når banen ligger tæt op af boligområder. I Albertslund udvikles natur- og landskabsprojektet Hyldager Bakker, som netop etableres for at støjdæmpe området i forhold til eksisterende og kommende boligområder og for at sikre mere rolige omgivelser i Hyldagerparken og Kongsholmsparken. Ud over en række jordvolde supplerer Albertslund Kommune nu indsatsen med en 700 m lang støjskærm. 

Høje krav til Banedanmark støjskærme

Banedanmark stiller høje krav til leverandører af støjskærme, ikke mindst i forhold til lang levetid af støjskærmene. Skærmene udføres efter Banedanmarks anlægsmanual i varmforzinket stål, og i Middelfart er der leveret en 500 m lodret skærm, der er lydabsorberende og i Albertslund en 700 m krum, reflekterende skærm. Skærmen i Middelfart skal sænke støjen fra aktiviteter og togtrafik på remiseområdet.

DAV NORDIC har på under et år fordoblet antal medarbejdere inden for støjdæmpning. Afdelingen er nu på 9 medarbejdere, som alle arbejder med at reducere støj. Der arbejdes ligeledes løbende med nye innovative støjløsninger, der skal forbedre folkesundheden.

DAV NORDIC 

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

 

Læs mere om baneskærme her.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.062