23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stærkere sammen – To danske auktionshuse slår pjalterne sammen

KJ Auktion slår sig sammen med Auktionshuset dab, en del af TBAuctions, for at blive et førende dansk auktionshus inden for insolvens- og projektbaserede auktioner. Begge virksomheder ser frem til fremtiden, hvor de vil bruge hinandens erfaring, færdigheder og viden til at blive en stærkere kraft sammen.

Opkøbet er en vigtig del af en større plan for TBAuctions (TBA) om at opbygge en stærkere position på det danske marked og en mere betydelig andel af de danske insolvens- og projektbaserede auktioner samlet under ét tag. Auktionshuset dab (DAB) er et førende auktionshus inden for konkurser og insolvenser i Danmark. Kåre Madsen, administrerende direktør for Auktionshuset dab, udtrykker sine tanker om opkøbet: "Vi har begge store kvaliteter, som giver en enorm styrke, og sammen står vi utroligt stærkt til at betjene vores kunder over hele landet."

Mere end 70 års erfaring giver tilsammen en stærk position
Auktionshuset dab blev grundlagt i 1970 som Dansk Automobil Børs med auktioner over biler, landbrugsmaskiner og konkurser. Senere blev virksomheden delt op i to afdelinger med Auktionshuset dab som den ene. I dag har virksomheden, sammen med KJ Auktion, 23 medarbejdere, der arbejder med vurdering, auktioner, marketing, salg, kundeservice og lagerstyring i hele Danmark.

KJ Auktion blev grundlagt i 2007 i Høng på Sjælland og flyttede til Storvorde i 2015. To år senere flyttede hovedkontoret til Hou lige uden for Hals i Nordjylland, hvor der i dag sidder seks medarbejdere. KJ Auktion henvender sig primært til det professionelle segment af bydere og har fokus på maskiner og konkurser inden for landbrug, byggeri, metal- og træindustri.

KJ Auktions COO, Jens Poulstrup Nielsen, ser frem til at arbejde sammen med Auktionshuset dabs lederteam. "Vi ved, hvad vi står for hos KJ Auktion, og det samme gælder for Auktionshuset dab. Vores styrker overlapper hinanden, men vores fokus vil være på forretningsudvikling og på at opnå endnu bedre resultater gennem samarbejde."

Det nordjyske auktionshus KJ Auktion, der ligger i Hou ved Hals, har afholdt auktioner over hele landet, mens Auktionshuset dab, der har hovedsæde i Hasselager syd for Aarhus, også afholder auktioner over hele Danmark og har afdelinger rundt om i landet.

Fra dansk opkøb til europæisk spiller
I foråret 2023 blev Auktionshuset dab en del af TBAuctions, en af Europas største B2B-auktionsplatforme, der tilbyder end-to-end auktionsservices til industri- og erhvervskunder, så brugte varer og udstyr kan få et nyt liv. Nu slutter KJ Auktion sig til for yderligere at udvide Auktionshuset dabs tilstedeværelse i Danmark. Mens Auktionshuset dab fortsætter med at arbejde under sit navn, bliver KJ Auktion integreret i Auktionshuset dab. Medarbejderne i KJ Auktion vil fortsætte deres arbejde og være en integreret del af den nye, men velkendte afdeling i Nordjylland.

Det betyder, at de bydende fra KJ Auktion vil begynde at bruge Auktionshuset dab og deres budplatform, mens de vil blive mødt af velkendte ansigter i afdelingen i Hou.

 

For yderligere spørgsmål er I velkomne til at kontakte Kåre Madsen eller Jens Poulstrup Nielsen på henholdsvis tlf.: 29 72 44 86 / e-mail: kaare@auktionshuset.dk og tlf.: 51 64 88 11 / e-mail: jn@kjauktion.dk

Auktionshuset dab A/S
Teglbækvej 12 - 14
8361 Hasselager
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK49757816
P nummer: 1001937342

Kontaktperson

AJ
Anders Jørgensen
marketingkoordinator
+45 53707737 anders@auktionshuset.dk

Send til en kollega

0.078