23948sdkhjf
Del siden

Auktionshuset dab A/S

Auktionshuset dab er et 100% online auktionshus med domicil i Hasselager, syd for Aarhus.

Vores online auktionsplatform er en af de førende i Danmark med fokus på konkurs- og overskudsauktioner i alle brancher. Med afdelinger i Nord- og Sønderjylland samt på Sjælland kan vi dække hele landet med spændende auktioner.
Det hele startede i 1970 som Dansk Automobil Børs med auktioner over biler, landbrugsmaskiner og konkurser under ét tag. Det blev siden delt op, og deraf kom Auktionshuset dab.

I dag huser Auktionshuset 13 medarbejdere, som varetager vurderinger, markedsføring, kundeservice, salg og lagerhåndtering.


Hvad vi tror på
Vi er et auktionshus, som hele tiden flytter sig i forhold til teknologiens udvikling og kundernes behov. Et stort kundefokus er derfor også noget, der ligger vores hjerter meget nært, og vi stræber hele tiden efter løsninger, der er skræddersyet til den enkelte kunde eller samarbejdspartner.

Menneskerne bag Auktionshuset har indgående viden om auktionsbranchen, og vi er dermed i stand til at håndtere hele salgsprocessen fra start til slut topprofessionelt.

Pakkeløsninger eller faste, firkantede aftaler ligger ikke i vores dna. Fra det øjeblik vi har kontakt med dig, udformer vi sammen den løsning, der passer allerbedst til lige præcis din situation.
Vi kan varetage hele processen fra, at varerne bliver vurderet, til markedsføring og oprydning af udleveringsstedet. Det er dig, der bestemmer, hvor meget eller hvor lidt, vi skal involveres i dit salg, og hvis du foretrækker, at vi kommer og afhenter alle varerne og sælger dem fra vores adresse i Hasselager, Broager eller Sorø, står vi gerne til rådighed.

Hos os er alle specialister inden for hvert sit område. Med teamwork sikrer vi at effektivisere og udvikle nye processer, så vi er på forkant med branchens udvikling, og kan tilbyde kunder og samarbejdspartnere konkurrencedygtige løsninger.

Auktionshuset dab A/S
Teglbækvej 12 - 14
8361 Hasselager
Danmark
CVR nummer: DK49757816
P nummer: 1001937342
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328