23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Karina Vedel Kronborg: Bæredygtigheden er i gode hænder hos Frandsen & Søndergaard

Karina Vedel Kronborg har for nylig overtaget rollen som bæredygtighedsleder.

Efter flere års dedikeret indsats hos Frandsen & Søndergaard har Karina Vedel Kronborg for nylig overtaget rollen som bæredygtighedsleder. Med en baggrund som uddannet VVS-ingeniør har Karina været en nøglefigur i flere aspekter af virksomheden, hvilket inkluderer arbejde som tegnestueleder og DGNB-auditor.

Engagement og specialisering i bæredygtighed - Siden hendes start i november 2016 har Karina udviklet sig fra projekter inden for VVS til at lede tegnestuen og være involveret i DGNB-certificeringer og svanemærket byggeri. Hendes ekspertise strækker sig også til at holde sig opdateret gennem intern sparring, kurser og forståelse for den seneste viden og indsigt. Der er stor værdi i det tætte samarbejde blandt alle kolleger. 

Vision for bæredygtighedsafdelingen

Karina bringer en visionær tilgang til bæredygtighedsafdelingen. "Mit ønske som bæredygtighedsleder er fortsat at guide byggeriet mod at efterleve miljømæssige planetære grænser og samtidig skabe positiv værdi gennem udvikling og indsigt. Vi bidrager f.eks. til den nye 2025-DGNB pilotmanual.” Fortæller Karina.

Karina har været en central figur i Frandsen & Søndergaards DGNB-byggerier, herunder projekter som autismecentre, boliger, børnehaver og domiciler på Grønland. Hun ser Frandsen & Søndergaard som en stærk rådgiver inden for bæredygtige byggerier, uanset om det er erfarne bygherrer eller nye spillere på markedet.  ”Vi er i stand til at rådgive på alle niveauer og fordybe os  i projektdetaljer, samtidig med at vi altid er opdateret med den nyeste viden.” Fortæller Karina

Vores fokus på bæredygtige ydelser

Som bæredygtighedsleder vil Karina lægge vægt på nøgleydelser som DGNB-certificeringer, livscyklusanalyser (LCA), udviklingsstøtte og undervisning. Hendes ambition er at fokusere på større projekter, hvor alle ingeniørydelser kan integreres for at påvirke byggeriets helhed og vælge de mest bæredygtige løsninger.

Karina ser en fremtid, hvor Frandsen & Søndergaard udvider sit fokus på ESG og tilbyder støtte til strategisk udvikling hos SMV'er. Samtidig forventer hun, at virksomheden forbliver den foretrukne samarbejdspartner inden for DGNB-renoveringer og nybyggeri ved konstant at være opdateret på det nyeste inden for DGNB, taksonomi og ESG. Med denne vision og Karinas lederskab synes Frandsen & Søndergaard at være på vej mod en endnu mere bæredygtig fremtid.

Læs mere om vores ydelser her

 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.062