23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny adm. direktør for Henning Mortensen a/s

Teknikentreprenøren Henning Mortensen a/s har ansat Johnny Sørensen som ny adm. direktør. Sammen med ejer Hans Mortensen vil han fremover udgøre øverste ledelse i selskabet.

Efter 38 år i direktørstolen har Hans Mortensen, ejer af Henning Mortensen a/s, som led i et planlagt generationsskifte valgt at overdrage den øverste daglige ledelse til Johnny Sørensen.

Johnny Sørensen er 45 år og har en teknisk uddannelse som bygningsingeniør samt mange års erfaring fra byggebranchen bag sig. Senest kommer han fra en stilling som projektdirektør hos Nordstern. Privat er han sammen med sin kone og børn bosat i Bryrup ved Silkeborg.

Hans Mortensen vil fortsat stille både kompetencer og arbejdskraft til rådighed for Henning Mortensen a/s. Han fortsætter i virksomheden som arbejdende bestyrelsesformand med primært fokus på tilbudsgivning og service. Dermed afløser han Ole Mortensen, der fremover får rollen som næstformand i bestyrelsen.

Henning Mortensen a/s er i dag baseret på seks overordnede tekniske kompetencer – vvs, el, ventilation, alarm/brand, blik og sprinkler – og beskæftiger over 200 medarbejdere fordelt på afdelinger i Silkeborg, Aarhus og Herning.

Johnny Sørensen tiltræder stillingen som adm. direktør for Henning Mortensen a/s den 1. februar 2024.

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.062