23948sdkhjf

Henning Mortensen A/S

Henning Mortensen Silkeborg a/s har eksisteret siden 1959. En familie-ejet virksomhed, som i dag danner ramme for mere end 130 ansatte. Kvalitetsbevidste og kompetente medarbejdere, som sammen løfter virksomhedens daglige drift og samarbejdsaftaler.

Det gode håndværk
Det gode håndværk og firmaets ærlige og troværdige arbejdsgange, er noget af det der over tid har sikret virksomheden mange faste samarbejdspartnere. I løbet af de sidste seks årtier har Henning Mortensen A/S markeret sig som en vigtig medspiller i den østjyske byggebranche. Kvalitetssikrede løsninger har sikret firmaet en sund vækst, samtidig med at firmaets kvalitetsbevidste arbejdsmoral har belønnet lederne med dygtige og loyale medarbejdere. Herved fortsættes den høje standard, som altid har været kendetegnende for Henning Mortensen a/s.

Vi udfører
Alle typer vand, varme, el og ventilationsopgaver
Rådgivning, forberedelse og installation af solceller, jordvarme m.m.
Rådgivning om og installation af gasfyr, oliefyr og pillefyr
Rådgivning, forberedelse og installation af klimaanlæg og varmepumper
Vedligeholdelse og fortløbende service i forbindelse med alt vvs, el og ventilation

Private kunder
Henning Mortensen a/s har rigtig mange private kunder. Faste kunder som værdsætter den kvalitet, firmaet leverer. Arbejdet udføres korrekt og altid indenfor den aftalte tidsramme. Det skaber tryghed. For når det kommer til valg af håndværker, er det tillid og troværdighed det der styrer skibet fremad.
Vi har hjulpet mange af vores private kunder med deres renoveringsprojekter – både i forhold til badeværelser og køkkener. Søger kunden et byggefirma, som også kan stå for projektstyringen, er vores virksomhed også klar til at levere. Henning Mortensen a/s samarbejder med mange dygtige håndværkere indenfor malerfaget, jord og beton m.m. Det gør at vi nemt kan administrere hele dit byggeprojekt. Vi finder de rigtige håndværkere til opgaverne, også de opgaver vi ikke selv udfører, så du kan få mere tid til alt det andet der betyder noget for dig. Vi klare alt det praktiske og planlægningsmæssige, men holder dig løbende opdateret. Det gode samarbejde og den ærlige dialog er vejen frem. Uanset hvilken løsning du vælger, er det gode samarbejde det, der giver det bedste resultat. En løsning som vil skabe glæde og tilfredshed i mange år fremadrettet.

Erhvervskunder
Henning Mortensen a/s har mange faste erhvervskunder, institutioner og offentlige instanser, som fortløbende bruger os som deres fortrukne autoriserede vvs og el-installatør. Det skyldes blandt andet firmaets store erfaring. Et stærkt fagligt fundament, som sikrer vores kunder de bedste løsninger. Aftalt kvalitet til tiden til konkurrencedygtige priser. God ærlig og respektfuld dialog og godt håndværk. Vi styrer projekterne sikkert i havn og evner at holde overblikket, samtidig med at vi husker alle detaljerne. Gør derfor som vores mange tilfredse erhvervskunder, vælg Henning Mortensen a/s

Samarbejdspartnere
Når vi hos Henning Mortensen a/s vælger samarbejdspartnere, vælger vi altid folk som leverer sikkert og kvalitetssikret, ligesom vi selv gør. Det er vigtigt, at vi er enige om altid at opretholde den høje standard, så det der leveres altid lever op til det aftalte. Vi følger fortløbende med i hvilke nye teknologiske udviklinger der kommer, og forventer den samme nysgerrighed fra vores samarbejdspartnere. Vi skal kunne levere de bedste løsninger i fællesskab. Holdbare løsninger som fungerer i dag, i morgen og i fremtiden.

Fakta om Henning Mortensen A/S

Adresse
Henning Mortensen A/S
Stagehøjvej 1
8600 Silkeborg

Region
Danmark
Midtjylland
Silkeborg Kommune

Telefon: +45 86824444

CVR nummer: DK25509129

P nummer: 1000050452

Ansatte: +200

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Brian Frost
Afdeling: El

Henning Hansen
Afdeling: Boligbyg, VVS

Mark Skytte Pedersen
Afdeling: VVS

Michael Bang
Afdeling: VVS

Morten Dam Sørensen
Afdeling: El

Pia Dahl Lindrum
Afdeling: Administration

Søren Mortensen
Afdeling: Boligbyg

Thomas Munk Olsen
Afdeling: Sikring

Send til en kollega

0.288