23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Effektiv, kort og sikker byggetakt

En af de helt store fordele, når man bygger med træ, specielt CLT, er den hastighed hvormed byggeriet skrider frem.

CLT Denmark leverer CLT direkte til byggepladsen, hvor de ønskede CLT-paneler er præcist skåret til, så de passer og så montagen kan ske effektivt og sikkert. Det betyder, at man kan planlægge en tør byggeproces, som igen betyder en hurtigere byggeproces. Ved brug af for eksempel betonelementer, vil der altid gå en del tid med udtørring og armering efter støbning. Den tid spares ved byggeri med CLT.

- Og fra byggepladsen hører vi selvfølgelig også tilbagemeldinger om et håndterbart materiale. Som konstruktionsmateriale har CLT den væsentlige fordel, at de er meget lette i forhold til mange andre byggematerialer, og det selvom CLT-elementer ofte også er væsentlig større, end tilsvarende beton-elementer. Der vil derfor være færre løft med meget mindre kraner. Det betyder færre omkostninger, siger direktør Per Thomas Dahl, CLT Denmark.

Til sparet tid og omkostninger kan man ifølge CLT Denmark lægge færre udgifter til kvalitetskontrol, fordi CLT ganske enkelt er en simpel, visuel måde at konstruere en bygning. Og med tolerancer på de enkelte elementer på 1-2 millimeter, er det i følge Per Thomas Dahl ganske enkelt umuligt at montere en CLT-bygning upræcist.

- Med CLT kan vi derfor tilbyde vores kunder en effektiv, kort og sikker byggeperiode, lover Per Thomas Dahl.

CLT Denmark A/S
Meterbuen 3
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40845577
P nummer: 1025112357

Kontaktperson

ANDREAS JUUL LARSEN
Projekteringschef,
+45 2868 2425 ajl@clt-denmark.dk

Send til en kollega

0.068