23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et smidigt byggeforløb med CLT

En af de helt store fordele, når man bygger med træ, specielt CLT, er, hvor hurtigt byggeriet skrider frem. Hvert CLT-panel er præcist skåret til det projekt, det indgår i, og montagen kan derfor ske effektivt og sikkert.

CLT kan kombineres i et væld af forskellige konstruktioner. Elementerne kan bruges både lodrette og vandrette konstruktioner, og det kan benyttes som stabiliserende skiver eller i kombination med søjle- og bjælkesystemer, da CLT arbejder godt sammen med limtræ men også med konventionelle materialer som stål og beton. 

- Det er netop fleksibiliteten og så selvfølgelig det positive klimaaftryk, som gør, at byggeriet vil tage materialet til sig i det kommende år. Og så er der en ekstra bonus i de organiske overflader, som både æstetisk og i forhold til indeklima kan noget helt særligt, siger direktør Per Thomas Dahl, CLT Denmark. 

Klimavenligt byggeri er en absolut nødvendighed i den moderne byggebranche, og som leverandør af CLT har CLT Denmark placeret sig som frontløber i den grønne omstilling. 

- Vi er stolte af at kunne tilbyde vores faglige ekspertise, erfaring og ikke mindst CO2-venlige produkter til entreprenører, som ønsker at være en del af fremtidens byggeri. Vi arbejder tæt sammen med entreprenører for at planlægge og sikre, at byggeprocessen forløber effektivt og problemfrit. CLT Denmark superviserer og er logistikansvarlige i de fleste projekter og er altid til stede i opstarten og på kritiske tidspunkter i processen, fortæller Per Thomas Dahl, CLT Denmark.

For mindre erfarne CLT-montører har det værdi, at CLT Denmark deltager i opstarten for at sikre et smidigt byggeforløb. Det kan mærkes såvel økonomisk som i forhold til at tackle tekniske udfordringer.

CLT Denmark A/S
Meterbuen 3
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40845577
P nummer: 1025112357

Kontaktperson

ANDREAS JUUL LARSEN
Projekteringschef,
+45 2868 2425 ajl@clt-denmark.dk

Send til en kollega

0.109