23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Pionerer for CLT

Den østrigske producent af CLT, KLH MassivHolz, har været pioner for udvikling af det klimavenlige konstruktionsmateriale CLT. Danske CLT Denmark har overtaget pionerrollen ved at være med til at skabe gennembrud for dansk byggeri i massivtræ.

CLT Denmark er stadig pioner på det danske marked for CLT, og som sådan er der en klar bevidsthed om, at det klimavenlige byggemateriale bare skal være i orden, hvis det skeptiske danske marked, præget af beton, skal tilvælge et anderledes konstruktionsmateriale med et langt bedre klimaaftryk.

- Vores leverandør og samarbejdspartner er også pioner inden for produktion af krydslamineret træ.

De har udviklet produktet på baggrund af mange års forskning og udvikling dels på deres produktionsanlæg i Teufenbach – Katsch og dels på universitetet i Graz. CLT-Denmark er blot en af mange distributører verden over, og vi har naturligvis fokus på det danske marked, som er nyt og i rivende udvikling, siger Per Thomas Dahl.

KLH Massivholz GmbH åbnede i 2021 en helt ny produktionsfabrik i Wiesenau, Østrig. Denne produktionslinje har teknologi i topklasse.

Det giver mulighed for meget høj kvalitet af elementerne og tilføjer også nye og spændende produkter til markedet. Dette omfatter færdige overfladebehandlede elementer og midlertidig vejrbelægning, så tør konstruktion hurtigere kan opnås.

- Vi er derfor stolte af at videreføre de gode traditioner og visioner fra vores leverandør, fastslår Per Thomas Dahl, der nu også tilbyder færdige overfladebehandlede elementer med forskellige farver og nuancer, og naturligvis mulighed for behandling med brandsikker maling påført og klar direkte fra fabrikken.

 

CLT Denmark A/S
Meterbuen 3
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40845577
P nummer: 1025112357

Kontaktperson

ANDREAS JUUL LARSEN
Projekteringschef,
+45 2868 2425 ajl@clt-denmark.dk

Send til en kollega

0.079