23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Markedets bedste CLT

CLT Denmark er ikke kommet ud af ingenting. Da CLT for få år siden blev præsenteret for et dansk publikum valgte CLT Denmark det bedste af det bedste.

Det danske marked for CLT er blevet erobret med leverancer af CLT fra på KLH Massivholz i Østrig. Det gav sikkerhed for kvalitet med massivtræ produceret af tørret træ med en træ-fugtighed på 12%.

- Vi kunne have valgt andre leverandører, men vurderede, at det skeptiske danske blev bedst overbevist om CLTs muligheder ved fra start at satse på kvalitet.

Den fik vi garanti for hos KLH, som med mere end 30 års produktionserfaring er den mest erfarne producent med den bredeste ekspertise inden for massivt træ, fortæller direktør Per Thomas Dahl, CLT Denmark.

KLH har udviklet vel nok verdens bedste massivtræsprodukt i samarbejde med det tekniske universitet i Graz, og CLT leveres i dag i alle afskygninger. Elementernes tykkelse og antallet af anvendte lag afhænger af de specifikke krav strukturelt og brandbeskyttelsesmæssigt, og leverancer er udført som unika til hvert projekt, hvor elementerne er tilskåret med avancerede CNC-styrede maskiner. Herefter bliver elementerne overfladebehandlet efter krav fra projektmaterialet. 

- Det giver et konstruktionsmateriale, der leveres med tolerancer på kun 1-2 millimeter. Et projekt bygget med CLT står derfor snorlige, og er nemme at gå til ved leveringen direkte til byggepladsen, hvor de straks monteres af uddannet personale enten fra CLT Denmark eller valgte entreprenører, siger Per Thomas Dahl.

 

 

 

CLT Denmark A/S
Meterbuen 3
2740 Skovlunde
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40845577
P nummer: 1025112357

Kontaktperson

ANDREAS JUUL LARSEN
Projekteringschef,
+45 2868 2425 ajl@clt-denmark.dk

Send til en kollega

0.062