23948sdkhjf
Del siden
Annonce

140 meter støjskærm skal sikre ro ved botilbud

DAV NORDIC har leveret og monteret en 140 m lang støjskærm ved det kommende botilbud – Strandboligerne i Brøndby. Støjskærmen skal nedsætte lydgenerne fra S-banen og sikre ro omkring beboerne.

Døre monteret i støjskærm

For at sikre en rolig og tryg hverdag for borgerne skal støjen dæmpes fra S-banen, som passerer tæt på bebyggelsen. Der er derfor valgt en 140 m lang og 2,5 meter høj absorberende støjskærm. DAV NORDIC har på baggrund af geotekniske undersøgelser lavet de statiske beregninger for skærmen, som omfatter dimensionering af fundamenter, søjler og skærm. DAV NORDIC har således varetaget hele projektet fra beregning, til produktion og montage. Der er i skærmen indbygget 2 ståldøre, som skal sikre passage fra bebyggelsen til S-banen. Det er en specialkonstruktion, som DAV NORDIC har stor erfaring med at udføre. Projektet er udført for totalentreprenør Morten C. Henriksen A/S.

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.063