23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Udskriv stregkode-labels med oplysning om vægt direkte fra din RAVAS vægt i trucken.

Det er nu muligt at få designet Jeres egne stregkode-labels og printe dem direkte fra en RAVAS vægt, monteret i Jeres truck eller stabler, uden at skulle investere i dyre ERP/WMS løsninger.

Hos HSØ ApS kan vi nu tilbyde at der printes stregkode-labels, med kundetilpasset design, direkte fra en RAVAS vægt, monteret i Jeres truck eller på Jeres stabler, hvor der også indgår vægten på godset.

Med løsningen fra HSØ ApS designes en label-printer til at udskrive netop den stregkode-label som I har brug for, med de oplysninger om dato, tid, bruger ID, batch nummer, vægt, og design, som I har brug for. Printeren kobles sammen med en RAVAS vægt, som oplyser printeren med de ønskede data.

Den mest almindelige måde at printe stregkode-labels fra en kørende truck, hvor der også skal indgå vægten på godset, er at koble truck-vægtens indikator op med virksomhedens internet og sende til ERP/WMS systemet. Det er for det første en ret bekostelig affære at skulle invistere i opkobling, eller måske har Jeres virksomhed slet ikke et ERP/WMS system endnu.

I sparer den helt store investering i wifi opsætning, og kan udskrive direkte fra truck eller stabler, og anvende stregkode-labelen til netop det I har brug for i Jeres virksomhed.

Hos HSØ ApS har vi importen af de mobile vejeprodukter fra Hollandske RAVAS og har stor erfaring med at finde den rette løsning til hver enkelt virksomhed.

HSØ ApS
Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Brønderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37457604
P nummer: 1021163224

Kontaktperson

Henrik Sørensen
Direktør
+45 26284033 henrik@hsoe.eu

Send til en kollega

0.063