23948sdkhjf
Del siden

HSØ ApS

Virksomheden bygger på tre ben:

  • Ravas mobilvejning
  • Marineservice
  • Maskinservice

Med lang erfaring fra truckbranchen og solid indsigt i RAVAS moderne vejesystemer tilbyder vi brugertilpassede vejeløsninger, som kan anvendes med gaffeltrucks, stablere og palleløftere.  Med vores mobile vægte er det muligt at veje under transport, altså mens du alligevel har dit gods på gaflerne, så man sparer både tid og ressourcer på at køre frem og tibage til stationære vægte. Der findes også en række muligheder for løbende at opsamle vejedata og derefter enten printe dem ud eller overføre dem til jeres forretningssystem.
De mobile vejesystemer produceres af RAVAS i Holland  og  hjælper dig med at forbedre logistik- og produktionsprocesser i din virksomhed.

Inden for marineservice servicerer HSØ alle typer hurtigtgående motorer på marinefartøjer, hvor vores speciale er indenfor fejlsøgning på motor og dennes installationer.

Inden for maskinservice, servicerer HSØ dine maskiner uanset om du er entreprenør, anlægsgartner eller har en produktions- eller lagervirksomhed. Vi har 35 års erfaring med mekaniske reparationer, svejseopgaver, hydraulik og el. Vi tilbyder desuden antikollisionsløsninger som  den lydløse baksensor, SEEN IRIS 860, fra SEEN Safety Limited. Den aktiveres af reflekser og er derfor velegnet på lukkede arbejdspladser og monteres let på entreprenørmaskiner og trucks.

Vores kunder findes indenfor en række brancher, som f.eks. transport og logistik, mindre entreprenører, produktion og selvfølgelig den maritime branche.

HSØ ApS
Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
CVR nummer: DK37457604
P nummer: 1021163224
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.329