23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NY UDDANNELSE: Bæredygtig Bygningsrenovering

Bliv klædt på til at arbejde med bæredygtig renovering af bygninger ud fra et helhedsperspektiv. Du bliver undervist i at tænke bæredygtigt og cirkulært, forholde dig til ressourcerne i eksisterende byggeri, samt tænke værdiskabende i forhold til økonomiske, sociale og miljømæssige forhold.

Gennem 6 workshopdage og 6 webinarer får du en bred indføring i de værdier en eksisterende bygningsmasse indeholder og som en bæredygtig renoveringsproces kan være med til at løfte. Uddannelsen er bygget op om 6 tematiserede workshopdage, hvor vi starter med det brede perspektiv, som giver et overblik over tilgangen, problemstillingerne, rammerne og den strategiske tilgang til renovering. Derefter følger fire temadage, der fokuserer på henholdsvis teknisk, social, miljømæssig og økonomisk værdiskabelse. Workshopdagene vil være en blanding af indlæg, dialog og praktiske øvelser.

Undervejs i uddannelsesforløbet vil der i grupper blive arbejdet med renoveringsstrategier og bæredygtighedstiltag for 3 konkrete cases, der afspejler forskellige bygningstyper. Casearbejdet afsluttes på dag 6 med eksamen og gruppernes arbejde bliver samlet i et fælles katalog med viden og tilgange til de 3 bygningstypologier. Kataloget får du med hjem, så du kan gøre brug af den fælles viden, når du skal prioritere, sætte de rigtige mål og vælge værdiskabende virkemidler i din næste bygningsrenovering.

Opstartswebinar den 24. januar 2024

Læs mere

Molio
Lyskær 1
2730 Herlev
Herlev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63035017
P nummer: 1003151913

Kontaktperson

Send til en kollega

0.078