23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hvor meget og hvor ofte skal man instruere sine medarbejdere omkring sikkerhed og arbejdsmiljø?

Det spørgsmål får Tekniq Arbejdsgiverne ofte fra deres medlemsvirksomheder. Derfor har de netop udgivet en artikel, hvor de beskriver reglerne, så flere kan få glæde af svaret.

Du kan læse artiklen via linket her.

Kort fortalt er svaret, at man som arbejdsgiver har pligt til at instruere sine medarbejdere i at arbejde sikkert og sundt. Derudover skal man føre tilsyn med, at instruktionen også bliver fulgt af svendene. Det er altså en løbende proces.

Har man medarbejdere, der arbejder forskellige steder, kan det være en udfordring at sikre, at der bliver arbejdet sikkert og efter reglerne. Heldigvis giver nutidens digitale muligheder mange fordele, og Tekniq Arbejdsgiverne skriver, at det kan være en god ide at lade tilsynet med, at sikkerheden bliver overholdt, foregå via mobilen på Facetime som et eksempel.

Hos Avidenz tilbyder vi en digital løsning, der hjælper jer yderligere. Med SOSWEB kan I nemlig dokumentere, at I har instrueret jeres medarbejdere korrekt. I systemet kan I oprette det hele og endda hente instruktionerne, når I er på farten via den tilhørende app.

Læs mere om SOSWEB på linket her, eller kontakt os for at høre mere på telefon 66 17 34 55 eller mail info@avidenz.dk.

Vi giver gerne en gratis og uforpligtende demonstration af systemet.

Avidenz A/S
Magnoliavej 6
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28124341
P nummer: 1010835425

Kontaktperson

KML
Kristina Munch Larsen
Kommunikations- og marketingmedarbejder
kml@avidenz.dk

Send til en kollega

0.063