23948sdkhjf
Del siden
Annonce

EPD: Forstå miljøpåvirkningen af dit produkt og formindsk den!

En EPD er baseret på en livscyklusvurdering der kortlægger produktets miljøpåvirkning i hele produktets livscyklus. Processen giver et solidt grundlag for at forstå produktets miljøpåvirkning og identificere muligheder for forbedring.

I en tid, hvor bæredygtighed er i fokus som aldrig før, står virksomheder over for stigende krav om at demonstrere deres miljømæssige ansvarlighed. Et effektivt værktøj til dette formål er en Environmental Product Declaration (EPD). Hos Frandsen og Søndergaard er vores mål at hjælpe dig med hele EPD-processen, fra udarbejdelse til registrering og offentliggørelse, på en måde der er både effektiv og omkostningseffektiv.

Hvad er en EPD, og hvorfor er den vigtig? En EPD er baseret på en livscyklusvurdering, der kortlægger produktets miljøpåvirkning i hele dets levetid, fra råmaterialer til bortskaffelse. Dette skaber et solidt grundlag for at forstå produktets samlede miljømæssige indvirkning og identificere muligheder for forbedringer. Med vores eksperter, der har flere års erfaring inden for livscyklusvurderinger, hjælper vi dig med at træffe informerede beslutninger for at reducere dit produkts miljøpåvirkning.

De vigtige nedslag:

  • EPD'er har tredjepartsverificering.
  • Miljøvaredeklarationen kvalitetsvurderes af uafhængige eksperter.
  • Muliggør sikker og troværdig kommunikation om dit produkts miljømæssige ydeevne.
  • Bidrager til opbygning af tillid hos kunder og interessenter.

Flere kunder efterspørger EPD’er. Virksomheder oplever i stigende grad, at kunder efterspørger eller stiller krav om EPD’er som en del af deres indkøbsprocesser. En EPD kan derfor ikke kun opfylde disse krav, men også styrke din konkurrenceevne. At have dokumenteret information om dit produkts miljøpåvirkning kan tiltrække et bredere kundegrundlag og styrke dit omdømme som en bæredygtig virksomhed.

Opfyld Nutidige og Fremtidige Lovgivningskrav. Med stigende bæredygtighedskrav til virksomheder er det vigtigere end nogensinde at have en struktureret tilgang til bæredygtighed. Udarbejdelsen af EPD'er og de resultater, de indeholder, danner et solidt grundlag for din virksomheds bæredygtighedsarbejde. Det hjælper dig med at overholde gældende lovkrav og forbereder dig til fremtidige regler og standarder.

Hos Frandsen og Søndergaard er vores ekspertise og erfaring i udarbejdelse af EPD'er med til at lette denne proces for dig. Vi er her for at sikre, at din virksomhed ikke kun opfylder kravene til bæredygtighed, men også trives i en verden, der konstant stræber efter en mere miljøvenlig fremtid.

Kontakt os i dag for at begynde din rejse mod effektiv bæredygtighed gennem EPD'er. 

Læs mere på: vores hjemmeside


 
 

 

Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Voergårdvej 8
9200 Aalborg SV
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28489676
P nummer: 1011145392
Nyeste opslag fra Frandsen & Søndergaard, Rådgivende Ingeniørfirma K/S
Indlæs flere opslag

Send til en kollega

0.079