23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skou Gruppen indretter lokaler til butikker og serviceerhverv 

Det kan være svært at forestille sig, hvordan en mulig café, frisør, ejendomsmægler eller tøjbutik kan indrettes, når stueetagen på Amager Strandvej 28-46A står som et råhus i beton. Derfor er Skou Gruppen nu i færd med at gennemføre en basal indretning, så potentielle lejere får nemmere ved at se mulighederne.

I den nybyggede ejendom på Amager Strandvej er der i alt 1.200 kvadratmeter erhvervslejemål i stueetagen. I alt kan der blive op til otte lejemål med facade ud til den stærkt trafikerede strandvej og adgang til et stort kundeunderlag i det nybyggede boligkvarter omkring Amager Strandpark. 

Lejemålene kan indrettes forskelligt alt efter, hvilke virksomheder der finder adressen mest attraktiv. En basal indretning skal gøre det nemmere for potentielle lejere at forestille sig den færdige indretning til forskellige typer af butikker og serviceerhverv.

Som hovedentreprenør er Skou Gruppen lige nu ved at gennemføre denne helt basale indretning af lokalerne. Arbejdet indebærer etablering af strøgulv og undergulv samt opbygning af toiletter med delvis aptering. Desuden føres der el, vand og varme ind i lokalerne, ligesom der etableres basisbelysning og radiatorer. På arealerne foran ejendommen bliver der lagt ny flisebelægning.

”Et lille, effektivt team med fem tømrere, to murere og et par elektrikere kommer til at arbejde på projektet, indtil vi afleverer det ved udgangen af 2023,” siger direktør Martin Skou Heidemann fra Skou Gruppen:

”For os er det et rigtig fint, mindre projekt, som vi har stor erfaring med at håndtere, og som er et godt supplement til de mange større byggepladser, vi også arbejder på for tiden,” siger han.

Opgaven løses for pensions- og livsforsikringsselskabet Velliv og Industriens Pension i samarbejde med Cura Management og Plan 1 Cobblestone Architects.

Skou Gruppen A/S
Kærvej 34
2970 Hørsholm
Hørsholm Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26654653
P nummer: 1002020845

Kontaktperson

Martin Skou Heidemann
Adm. direktør, Partner
+45 28358015 ms@skougruppen.dk

Send til en kollega

0.078