23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er pladsen trang og udfordringen stor? Så vælg Kubota minigraver

Så sæt den Kubota KX027-4 minigraver på opgaven. Minigraveren er en stærk maskine med rigelige kræfter – også til dybdegravning. Der er let adgang til og fra kabinen, som ikke bare er størst i klassen, men også luksuriøs og velindrettet, så du får mest mulig komfort i dit daglige arbejde.

Smidighed, styrke, førervenlighed og nu også fedt design er kendetegnene for den nye minigraver fra Kubota.

Minigraver med bedre design, større og moderne kabine samt mulighed for 2 proportionale hydraulikudtag.

Let at transportere
KX027-4 vejer kun 2.590 kg (inkl. kabine). Maskinen kan hurtigt og enkelt læsses på en truck eller en 3,5 tons trailer og transporteres til arbejdsstedet. Der er fire befæstigelsesøjer på overvognen til sikker transport af maskinen.

Der er to modeller at vælge imellem
Standardversionen til generelle graveopgaver og High-Spec versionen, som byder på maksimal alsidighed og kapacitet – uanset opgavens sværhedsgrad.

Maskinen er udstyret med den stærke og originale Kubota motor, som sikrer en suveræn gravekraft og perfekt drift ved samtidig brug af bom, arm og krøjefunktion. High-Spec modellen har AUX ekstrakreds med proportionalstyring af olieflowet samt Auto-skift for endnu højere fleksibilitet og ydeevne.

Imponerende gravekraft
KX027-4 byder på imponerende gravekraft. Styrken og den perfekte afbalancering i arm og skovl betyder, at der kan graves hurtigt, dybt og effektivt – selv under hårde arbejdsbetingelser.

Kompakt maskinbredde
Kubota KX027-4 minigraver 2,6t , er med en sporvidde på 1.400 mm i besiddelse af den fornødne stabilitet under arbejdet, samtidig med at den er perfekt til steder med begrænsede pladsforhold.

Læs mere HER

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387
P nummer: 1003120068

Kontaktperson

JKL
Jesper K. Larsen
Marketingansvarlig
+45 43200424 jkl@loewener.dk

Send til en kollega

0.063