23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC leverer trafikmoduler til internationalt cykelløb

DAV NORDIC har leveret den største trafikmodulordre til dato til Haderslev Kommune. Ordren består af 19 trafikmoduler som skal bruges til et særligt område i Haderslev. Området skal nemlig én gang om året anvendes til Tour of Scandinavia.

Valgt på grund af den store fleksibilitet
Haderslev Kommune søgte en løsning der kan fungere som en permanent sikkerhedsforanstaltning, men som samtidig kan fjernes, hvis pladsen skal bruges til noget andet. Den løsning kunne DAV NORDIC levere, da trafikmodulerne herfra tilbyder en nem og hurtig montering og afmontering.

Modulerne bliver monteret på to ”klodser” som er monteret i underlaget, hvorefter modulet bliver sænket ned over klodserne og falder i hak. Det betyder at man kan minimere de trafikale gener samt nedbringe risikoen for skader for montørerne, da de ikke skal opholde sig ret længe på vejen. Du kan læse mere om trafikmoduler generelt ved at klikke her.

Årligt arrangement der kræver plads
For første gang i år og i de kommende år kommer det internationale cykelløb Tour of Scandinavia nemlig til Haderslev. Cykelløbet er for kvindelige ryttere i World Tour klassen og i år faldt den afsluttende etape i Haderslev. Netop cykelløbet har betydet, at modulerne skal være mobile, for at frigive pladsen til løbet.

I årets løb vandt Danmarks Cecilie Uttrup Ludwig etapen i Haderslev, blev nummer to i klassementet og vandt pointtrøjen.

Altid en løsning
Vi leverer altid et godt resultat, blandt andet en løsningsorienteret tilgang til dine projekter. Vi har mange års erfaring med at designe løsninger, hvilket blandt andet har medført at vi er markedsledere på samtlige af vores forretningsområder.

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.078