23948sdkhjf

WK er godt i gang med de tekniske installationer på BLOX

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wicotec Kirkebjerg A/S

Sommerferien kan mærkes i WK, men ved havnen nedenfor Vester Voldgade ved siden af Langebro arbejdes der hårdt, så København kan få endnu et stærkt bylivscentrum.

Wicotec Kirkbjerg A/S (WK) er trods sommerferiestilhed godt i gang med et af Københavns nye byrumsprojekter. Nede ved Frederiks Holms Kanal er den nye bygning BLOX så småt ved at tage form – en bygning, der ligger tæt på nogle af de københavnske attraktionspunkter - Glyptoteket, Tøjhusmuseet, Den Sorte Diamant og Tivoli. WK er i samarbejde med en lang række andre parter i fuld gang med byggeriet, der skal stå klar i 2018.

WK har skrevet kontrakt med Züblin om projektering og udførelse af fagentrepriser for ABA og Sprinkling på BLOX. Derudover står WK for al EL - herunder almen belysning, nød og panikbelysning, kraft, tavler, strømskinner, IT passiv, IT aktiv, UPS anlæg, sineanlæg, porttelefon, jording og lynbeskyttelse.

”I Realdania By og Byg er vi stolte over at opføre BLOX sammen med de bedste danske entreprenører. Det bliver et enestående byggeri, der binder Københavns havn sammen med byen på ny,” Peter Fangel Poulsen, Projektchef Realdania By og Byg. 

Blox opføres af Realdania, og er designet af den hollandske arkitekt Rem Koolhaas. Det er visionen, at det nye byrum vil bringe tusindvis af mennesker til området hver dag, hvor byen bliver trukket ned til vandet.

BLOX skal være et mødested, hvor både børn, unge og ældre kan mødes og nyde havnen og Dansk Arkitektur Centers udstillinger. Bygningen er, som navnet indikerer bygget op som store blokke, der kommer til at indebære en BLOXHUB (erhvervskontorer), DAC (Dansk Arkitektur Centers udstillinger), 22 lejligheder med altan og tagterrasse, en restaurant, udeareal og parkeringspladser.

I WK er vi stolte af at være med til projektet og glæder os til at se det endelige resultat! 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wicotec Kirkebjerg A/S

Roskildevej 338, 2630 Taastrup
2630 Taastrup
Danmark
Wicotec Kirkebjerg A/S

Send til en kollega

0.125