23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Klimaregnskab – en forudsætning for ambitiøse klimamål

Give Steel var først med EPD-miljøvaredeklaration blandt konkurrenter og vi arbejder kontinuerligt med at imødekomme de nyeste krav som vores kunder og myndighederne stiller til klimadokumentation.

Vi har, siden vi udgav vores første klimaregnskab, arbejdet med definering af vores bæredygtighedsstrategi og løbende implementering af klimaplanen på virksomheden og byggepladserne. Klimaregnskabet giver ikke kun vores interessenter et indblik i vores emissioner. Det giver også anledning til at se indad og evaluere, hvor Give Steel kan reducere emissioner i fremtiden. Vi opererer i en branche hvor CO2-tal ikke er hverdagskost, men vi ser det som vores fornemmeste opgave at skubbe på for at igangsætte klimadokumentation hos vores leverandører. Det tager tid. Og det er ikke helt nemt, for vi er underlagt andres beslutninger. Men kun på den måde kan vi bidrage til stålbranchens grønne omstilling.

 

Hos Give Steel er vi glade for at kunne præsentere vores klimaregnskab på tværs af alle 3 scopes for andet år i træk. I vores lille klimabrochure får du bl.a. overblik over distributionen af vores emissioner, vores fremtidige mål og svar på hvorfor vores samlede emissioner steg i 2022 sammenlignet med 2021.

 

Læs mere om klima, økonomi og sociale tiltag hos Give Steel https://givesteel.com/baeredygtighed/

Give Steel A/S
Sjællandsvej 14
7330 Brande
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26998115
P nummer: 1001285511

Kontaktperson

Gitte Kibæk
Marketing Manager
gki@givesteel.com

Send til en kollega

0.078