23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få sat fokus på bæredygtighed i den almene sektor, partnerskaber og tværfagligt samarbejde

På konferencen Bæredygtig Byggeproces den 7. & 8. juni får du blandt andet sat fokus på emner som bæredygtighed i den almene sektor, partnerskaber, tværfagligt samarbejde og meget mere.

Om små 2 uger afholder vi årets konference Bæredygtig Byggeproces den 7. & 8. juni, hvor du kan blive klogere på, hvor branchen står i dag, og hvordan vi sammen kan flytte os i morgen.

Du kan møde og høre fra nogle af de mest ambitiøse aktører i branchen og blive inspireret til, hvordan du kan bidrage til en fremtid, hvor vi bygger ansvarligt på en måde, der er bedre for planeten og samtidig også indfrier vores mål og ambition i forhold til kvalitet, økonomi og social bæredygtighed.

Et af de store temaer på konferencen er bæredygtighed i en presset almen sektor. Her kan du høre fra Mette Mogensen, by- og boligudviklingschef i Domea.dk og Per Bro, byggechef i Boligselskabet Sjælland. De vil hver især dele deres indsatser omkring bæredygtighed i deres igangværende og kommende projekter. 

Du får også sat fokus på emnet partnerskaber og tværfagligt samarbejde med to spændende indlæg. Hør blandt andet Kim Thinggaard, adm. direktør, Malmos Landskab om samarbejde, ledelse med fokus på social intelligens og tidlig involvering af partnere som middel til øget bæredygtighed i byggeri og anlæg. Du kan også høre Cecilie Ploug Sarp, stifter og konsulent, Azilis Advisory om hvordan vi får alle med på CO2- og biodiversitetsberegningerne samt tanker til den cirkulære økonomi og inklusive adfærdsomstilling. 

Læs mere om konferencen 

Tryk her og tilmeld dig i dag 

Building Green / Insight Events ApS
Ørnevej 18, 1.
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24240371
P nummer: 1003747958

Kontaktperson

BG

Send til en kollega

0.047