23948sdkhjf
Del siden
Annonce

DAV NORDIC sikrer vej til Lynetteholmen

DAV NORDIC har leveret sin første ordre til Lynetteholmen, som er den nye ø, der bliver etableret i forlængelse af Refshaleøe, og som skal huse 35.000 nye beboere i 2070.

Leverancen omfatter levering og montering af autoværn og brorækværk til en ny vej, som skal håndtere den tunge trafik i forbindelse med etablering af øen.

Lynetteholmen skal ud over nye beboere også sikre København mod stigende vandstand. København er igennem århundreder vokset med nye byområder ved at inddrage og opfylde kystnære vandarealer. Historisk med Christianshavn, som blev etableret af Christian IV og senere med Sydhavnen, Nordhavnen og Ørestaden. Med anlægget af den nye ø, fremtidssikres København frem mod det 22. århundrede.

Ny vej skal aflaste trafikken

DAV NORDIC har til projektet leveret og monteret ca. 2 km autoværn til den nye vej, hvor lastbiler kan transportere byggematerialer, jord, sten mv. til etablering af Lynetteholmen og aflaste den almindelige trafik. Vejen etableres fra Prøvestenen, via Amagerværket til Refshaleøen, og man forventer en trafik, der svarer til den, der var ved etableringen af udvidelsen af Nordhavn i 2012-2019, hvor der blev transporteret 26.000.000 tons overskudsjord over 10 år. 

Ud over autoværn har DAV NORDIC leveret brorækværk til en ny klapbro. Leverancen er leveret til Munck Havne & Anlæg og bygherren er Udviklingsselskabet By & Havn I/S.

DAV NORDIC markedsleder

​DAV NORDIC er markedsleder indenfor trafiksikkerhed, master og støjreducerende løsninger og har mere end 90 års erfaring med infrastrukturprojekter i Danmark og Sverige. Virksomheden leverer og monterer derudover kvalitets stålløsninger til anlægsbranchen. DAV NORDIC har fokus på at skabe størst mulig værdi for kunden og fundamentet er troværdighed, grundighed og kvalitet. Virksomheden er 100% danskejet af Troldhøj Holding A/S og indgår sammen med 8 andre danske selskaber i Troldhøj koncernen. 

Læs mere om vores autoværn her

DAV NORDIC A/S
Tietgensvej 12
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34991014
P nummer: 1003044557

Send til en kollega

0.066