23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny afdelingschef til el hos Henning Mortensen a/s

Ledelsen hos Henning Mortensen a/s er udvidet med et nyt ansigt, idet Allan Mellbak Branth pr. 1. maj 2023 er tiltrådt som chef med ansvar for udvikling, ledelse og drift af elafdelingen med omkring 120 medarbejdere.

Elafdelingen hos Henning Mortensen a/s varetager primært service- og entrepriseopgaver hos erhvervskunder, offentlige og private i Midt- og Østjylland, men arbejder også på større projekter i resten af landet. Pr. 1. maj 2023 hedder den nye mand i spidsen for elafdelingen Allan Mellbak Branth. 

El-uddannet og erfaren leder
Senest kommer Allan Mellbak Branth fra en stilling hos Wicotec Kirkebjerg A/S, hvor han har haft det overordnede ansvar for elafdelingerne i Vestdanmark. På CV'et står uddannelser som elektriker, elinstallatør og diplom i ledelse samt mere end 10 års erfaring fra stillinger som projektleder, afdelingsleder og afdelingschef.  

Med base på Lillehøjvej i Silkeborg gælder det nu udvikling, ledelse og drift af elafdelingen hos Henning Mortensen a/s – en afdeling med omkring 120 medarbejdere fordelt på faste lokationer i Silkeborg, Aarhus og Herning samt projekter flere steder i landet. Allan Mellbak Branth afløser partner og projektdirektør Morten Dam Sørensen, som har fået ny rolle hos Henning Mortensen a/s. 

>> Læs mere om organisationsændringen hos Henning Mortensen a/s

Tæt på alle niveauer af organisationen
»Jeg har glædet mig til at starte hos Henning Mortensen a/s, som er en spændende og ambitiøs virksomhed, der samtidigt har et stort potentiale. Det er en virksomhed med en forholdsvis flad struktur og færre ledelseslag, end jeg tidligere har været vant til«, siger Allan Mellbak Branth. Han fortsætter:

»Det betyder, at jeg – som en del af ledelsen – får mulighed for at være helt tæt på beslutningerne og dermed for alvor kan bidrage til at præge den positive udvikling fremover«.

Allan Mellbak Branth er allerede i gang med at få overblik over kompetencer, kunder og igangværende projekter – og ikke mindst at lære medarbejderne i organisationen at kende.

»Som leder ønsker jeg at være involverende – uden at blande mig ned i de mindste detaljer omkring løsningerne. Min allervigtigste opgave er at sætte retning for afdelingen samt skabe de rigtige rammer for en god og stærk kultur, hvor holdet af medarbejdere er helt rigtigt sammensat og trives«, siger Allan Mellbak Branth og afslutter:

»Efter min mening er et velfungerende internt fundamentet en forudsætning for at kunne levere professionelle og værdiskabende løsninger til kunderne og skabe positive resultater for forretningen«.

Mere om elafdelingen hos Henning Mortensen a/s? Kontakt: 
Allan Mellbak Branth, afdelingschef EL 
E-mail: amb@henning-mortensen.dk 
Tlf: +45 2055 5508

Henning Mortensen A/S
Lillehøjvej 38
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25509129
P nummer: 1000050452

Send til en kollega

0.048