23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Erfaren profil skal sælge ROCKWOOL stenuldsisolering til forhandlerne i Midt- og Nordjylland

ROCKWOOL Danmark har fået ny distriktschef med ansvaret for salg til forhandlerne i det midt- og nordjyske. Og med en uddannelse som tømrer og mere end 15 års erfaring fra byggebranchen har Rasmus Villads Andersen en god baggrund at trække på.

Rasmus Villads Andersen startede 1. maj som ny distriktschef, og vil snart have sin faste gang hos ROCKWOOLs forhandlere i Midt- og Nordjylland. Det er bestemt ikke uvant for den 35-årige, der oprindeligt er udlært tømrer og i løbet af karrieren blandt andet har været trælastsælger og trælastdirektør. Rasmus har derfor stor forståelse for forhandlernes og deres kunders udfordringer:

- Jeg ser frem til at besøge den branche og de trælaster, som jeg har været en del af i 15 år. Det bliver en fornøjelse at rådgive byggemarkederne om valg af isolering, så de kan videregive de gode råd til deres kunder, fortæller Rasmus Villads Andersen, og fortsætter:

- Jeg er desuden rigtig stolt over at være en del af et stærkt brand som ROCKWOOL, der har nogle fantastiske produkter. Bæredygtighed er et af de mest aktuelle emner i branchen. Her står ROCKWOOL virkeligt godt rustet, og jeg ser frem til at komme ud og præsentere vores løsninger. 

For Eilif Jensen, salgschef hos ROCKWOOL Danmark, lå valget af ny distriktschef lige til højrebenet:

- Rasmus har et indgående kendskab til branchen, og han har allerede en god relation til de kontaktpersoner, som han kommer til at have med at gøre i hverdagen, så jeg er rigtig glad for at have fået ham på holdet. 

Privat bor Rasmus i Randers med sin kæreste og deres to børn på 2 og 5 år. 

ROCKWOOL Danmark A/S
Hovedgaden 501
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42391719
P nummer: 1003070002

Kontaktperson

LA
Liza Andersen
Kommunikationschef
+45 41508841 liza.andersen@rockwool.com

Send til en kollega

0.078