23948sdkhjf
Del siden
Annonce

3 Myter om MicroCement

Der florerer flere falske oplysninger om MicroCement derude. Ved du mon, hvad der er fup og fakta?

MicroCement, mikrocement, polymerbeton og meget mere.

Cement-materialet 'MicroCement' figurerer under mange navne og kan findes hos flere forskellige leverandører - og da hver leverandørs produkter har forskellige egenskaber, kan det være svært at skelne mellem, hvornår du læser noget som er fakta, og hvornår det er fup.

Derfor kommer vi her med 3 myter om MicroCement fra Urban-Hald, så du ikke længere skal være i tvivl.

1. "MicroCement er ikke vandtæt!"
Denne myte kan du finde mange steder. Men fakta er, at MicroCement fra Urban-hald er 100 % vandtæt*. Vores MicroCement har nemlig en lavere porøsitet end traditionel beton og danner sammen med vores MicroCoat en helt vandtæt overflade. Derfor kan den sagtens bruges til vådrum og ovenpå eksisterende fliser.

2. "MicroCement kan ikke bruges udendørs!"
Der er en vis sandhed i denne udtalelse, for MicroCement er ikke, når den står alene, velegnet til at blive brugt ude. Men hvis du benytter en MicroCoat Outdoor som finish, har du faktisk en overflade, som er helt perfekt til udendørs projekter såsom terrasse, krukker og haveborde.

3. "MicroCement kan ikke holde til noget!"
Vores tekniske rådgivere hører af og til dette spørgsmål, når håndværkere henvender sig inden påbegyndelse af et projekt. Men fakta er, at MicroCement er et cement-baseret produkt, som har en meget høj slidstyrke. Faktisk er MicroCement et oplagt materialevalg til gulve i restauranter, kontormiljøer og lignende, hvor der er meget gennemgang. Projektet skal bare afsluttes med vores MicroCoat+, som giver overfladen en ekstra høj slidstyrke.

Blev du overrasket?

Du kan lære meget mere om MicroCement lige her
Du kan også tilmelde dig vores næste MicroCement workshops d. 1/9, d. 29/9 eller 27/10.


*Gældende så længe MicroCementen er påført efter vores anvisninger.

Urban-Hald ApS
Læsøvej 1A, st.
9800 Hjørring
Hjørring Kommune
Danmark
CVR nummer: DK39701642
P nummer: 1023768921

Kontaktperson

MK
Mogens Kollerup
mogens@urbanhald.dk

Send til en kollega

0.078