23948sdkhjf
Del siden

Urban-Hald ApS

Urban-Hald er den ultimative leverandør af innovative kvalitetsløsninger til boligen.

Urban-Hald er leveringsdygtig i en vifte af innovative byggematerialer i højeste kvalitet.  

Vi lægger hjerte og sjæl i at udvælge de helt rigtige produkter til vores portefølje. Der er tre kriterier, som gør sig gældende for alle vores produkter: høj kvalitet, konkurrencedygtige priser og innovative løsninger. For os er et produkt ikke bare et produkt, det skal kunne noget ekstra. 

Byggematerialer på et højere niveau.
MicroCement: Færdigblandet og tonet MicroCement, som kan anvendes på stort set alle flader; lige fra gulve og vægge til bordplader, møbler, vådrum og endda udendørs, da det er 100% vandtæt. Det er et populært materiale, som giver boligen et råt betonudtryk.

Parketgulve: Lamel og flerlags trægulve, der med høj formstabilitet er særdeles velegnet til anvendelse på gulve med gulvvarme. Vi skræddersyer alle vores trægulve specifikt efter kundens ønsker i forhold til gulvtype, størrelse på stavene og behandling. Alt træ til produktion af gulvene er nøje udvalgt og altid FSC-certificeret.

Puds og facademaling: Ag+ Serien indeholder produkter med en særlig biologisk beskyttelse baseret på aktive sølv ioner, hvilket gør produkterne i denne serie langt mere effektive i kampen mod skimmel og alger, helt uden brug af fungicider.

3D kork paneler: Skab unikke vægdekorationer, der forbedrer indeklimaet. 3D kork giver mulighed for at skabe et helt unikt udtryk i boligen. 3 forskellige varianter og 11 forskellige farver giver et hav af muligheder. Takket være panelernes form kan de sættes på en hel væg eller arrangeres i symmetriske eller unikke mønstre. Kork har en fremragende, isolerende egenskaber, både fra støj og temperatur. Med 3D kork får du derfor både smukt interiør og et forbedret indeklima. 

Du kan læse mere om de enkelte produkter på vores hjemmeside.

Høj service og faglig sparring
Hos Urban-Hald tror vi på det gode samarbejde, som skaber gensidig værdi - værdi for os, vores producenter og vores kunder. 

Vi har ingen kundeservicemedarbejdere, men tekniske rådgivere som ved, hvad de taler om, og som brænder for at vejlede om vores produkter, herunder materialevalg, forbrug og montering

Vi samarbejder med velrenommerede familieejede fabrikker, som værner om deres familie stolthed og som har god mulighed for at tilpasse produkterne efter kundernes behov. Derfor kan vi altid sikre kvalitet og fleksibilitet på første klasse. 

 Vores produkter omfatter: MicroCement, Lamel sildebensparket, 2 lags plankegulve, parketgulve, net- og facadepuds, facademaling, 3D kork paneler og kork vægdekorationer.

 

Urban-Hald ApS
Læsøvej 1A, st.
9800 Hjørring
Danmark
CVR nummer: DK39701642
P nummer: 1023768921

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.281