23948sdkhjf

Ulykker: Nogle gange skal man skal se det, for at tro det

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hustømrerne A/S

Ulykkesstatistikken er desværre stadig høj i byggebranchen og nogen gange må man bare prøve noget andet end de daglige tiltag.

I Hustømrerne A/S’s Aabenraa afdeling samlede man i juni derfor alle medarbejdere til en eftermiddag i sikkerhedens tegn, tilsat lidt rollespil.

Det var med hjælp fra kursusvirksomheden life2save, at tømrerne fik ulykker under huden. Paramediciner Thomas fra life2save lagde nemlig ud med at simulere en skæreulykke, hvor en tømrer havde skåret en finger af og to andre skulle hjælpe ham.

Tømrerne følte pludselig pulsen slå lidt hurtigere, da de skulle reagere på en ’’ulykke’’ selv og ingen glemmer nu, hvordan man håndterer en skade på hånden. En potentiel ulykke kom tæt på – noget der ifølge entrepriseleder Brian Dall kan være nødvendigt:

’’Vi oplever desværre for tit at tømrere glemmer sikkerheden i det daglige. Det er ikke i ond mening, man er bare ivrig efter at komme videre med sit arbejde og løse det godt og så ryger der lige en sikkerhedsforanstaltning hist og her, fordi sikkerhed jo desværre tager lidt ekstra tid’.

Efter rollespillet fortalte paramedicineren vilde historier om arbejdsulykker, bl.a. om fald fra stilladser og hvad der kan ske med ens hoved efter et fald på bare få meters højde.

Hustømrerne forstod dog også, at alvorlig info glider bedst ned med lidt godt til ganen og dagen sluttede således med øl og pølser og en snak om eftermiddagens indtryk og mottoet ’sikkerhed betaler sig’.

 

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hustømrerne A/S

Katrinebjergvej 117
8200 Aarhus N
Danmark
Hustømrerne A/S

Send til en kollega

0.129