23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fasthold 19 grader rumtemperatur, og opnå korteste driftstid og højeste komfort med optimizer

Den nuværende energikrise har blandt andet medført, at temperaturen i mange bygninger er blevet sænket til 19 grader. Det har betydet, at mange bruger meget tid og energi på at få indstillet og justeret deres anlæg. I dette indlæg, kan du finde ud af, hvordan du får dit anlæg til at stemme overens med det nye temperaturniveau.

Den nuværende energikrise har blandt andet medført, at temperaturen i mange bygninger er blevet sænket til 19 grader. Det har betydet, at mange bruger meget tid og energi på at få indstillet og justeret deres anlæg, så de kan stemme overens med dette temperaturniveau. I den forbindelse ser man dog også, at flere ikke udnytter gratisvarmen.

Det vil sige, at når bygningen bliver over 19 grader, så begynder anlægget at køle bygningen ned. Men dette kan man faktisk undgå ved brug af en software til bygningsautomatik kaldet en optimizer. Se med i videoen, hvor jeg fortæller mere om denne software. 

Hvad er optimizer-softwaren? 
 Generelt så er optimizer-softwaren en slags selvlærende software, der selv kan regne ud, hvornår et anlæg skal starte, stoppe og regulere for at kunne holde komforttemperaturen i den tidsperiode, den skal være til stede. I denne video vil du blandt andet får svar på: 

  •  Hvilke informationer optimizer-softwaren bruger til at udregne, hvordan anlægget skal reguleres
  •  Vigtigheden af målepunkter
  •  Hvordan softwaren også kan bruges i forbindelse med ferier 

 

Bliv klogere på optimizer-softwaren i blogindlægget af Johnny, klik her.

Hvor godt har du styr på din bygnings energieffektivitet? 

Tag testen her og find ud af det her.

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.046