23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Invitation til online TekTalk - Resi9 XP en helt ny serie af tavlekomponenter

Vil du lære Resi9 XP at kende? Så brug 30 minutter til webinaret tirsdag d. 30. maj 2023 kl. 8:00-8:30, og bliv klogere på vores helt nye serie af tavlekomponenter.

Pladsbesparende tavlekomponenter = plads til beskyttelse af den udvidede installation! 

I takt med at flere og flere boligejere investerer i varmepumper, solceller og elbiler, skal de have deres egen gruppe med separat beskyttelse i tavlen.

Den helt nye Resi9 XP-serie består af optimerede og mere kompakte automatsikringer, kombiafbrydere, fejlstrømsafbrydere og sløjfeskinner. De kompakte automatsikringer giver en markant pladsbesparelse og sløjfeskinnerne gør det muligt at montere fejlstrømsafbryder og automatskringer på samme række i den orden, der passer bedst. Det gør monteringen mere effektiv og sparer kostbar arbejdstid.

 

Se med på denne TekTalk, hvor vores produktchef Thomas Kvist vil præsentere den helt nye Resi9 XP-serie. 

Thomas vil vise, hvor nemme produkterne er at arbejde med, hvordan de sparer plads i boligtavlen og gør det nemt at leve op til kravet om ekstra beskyttelse, når installationen skal udvides for at følge med tiden.

Som altid sætter vi en præmie med de nye Resi9-komponenter på højkant. Vi laver en lodtrækning blandt de fremmødte på webinaret

 

PRAKTISK INFO

Hvad: TekTalk - Resi9 XP en helt ny serie af tavlekomponenter

Hvor: Online Microsoft Teams-møde

Hvornår: 30. maj 2023

Tidspunkt: 08:00-08:30

Tilmeld dig allerede nu, klik her

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.063