23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du råd til IKKE at gøre noget ved din bygnings energiforbrug?

Energikrisen har sat en tyk streg under behovet for at reducere energiforbruget i bygninger. Beslutningstagere har ikke længere tid eller råd til at overveje om – eller hvornår – det kan betale sig at investere i optimeringer. Det er nu, der skal handles.

En forøgelse af de samlede energiudgifter til kommunens bygninger på 50 %, eller i hele tal en ekstraregning på 14 millioner kroner. På et enkelt år. Det er den kolde, kontante virkelighed for en dansk kommune med omkring 60.000 indbyggere. 

Tallene taler deres eget, tydelige sprog om den massive og meget akutte indvirkning, energikrisen har på driftsøkonomien i bygninger. 

At energiforbruget har stor betydning for bygningers driftsøkonomi, og derfor burde være højt på dagsordenen, er for så vidt ikke noget nyt. 

 

Ekstra besparelser i 2022

De ekstra besparelser nåede Schneider Electric ved at bruge vores egen software til energiovervågning og til at analysere energiforbruget. Analyserne viste, at der var potentiale til at opnå yderligere besparelser ved at  

  • Sænke temperaturen
  • Optimere brugen af ventilation
  • Slukke for unødig køling
  • Optimere energiforbruget i serverrum

– og igen taler resultaterne for sig selv: Op til 25% mindre varmeforbrug og 20% mindre forbrug af el i fjerde kvartal 2022.

Bliv klogere

Læs hele blogindlægget af Gustav Gustavsson, Vicepræsident for Digital Energy i Schneider Electric DK her

Schneider Electric Danmark A/S
Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK70698714

Send til en kollega

0.047