23948sdkhjf

Ny kontrakt om renovering af hovedledninger og stigstrenge for andelsbogligforening

| Medlemsnyhed | Indrykket af Øens VVS Entreprise A/S

Medio maj påbegynder Øens VVS Teknik endnu et projekt, hvor vandledninger skal renoveres i en andelsboligforening. Opgaven udføres i samarbejde med Greenpipe, som er eksperter i relining-metoden.

Øens VVS Teknik har netop underskrevet kontrakt med AB Harestrupvang om renovering af andelsboligforeningens vandledninger. Opgaven udføres i samarbejde med den mangeårige samarbejdspartner Greenpipe.

Øens VVS Teknik udskifter hovedledningerne til nye rustfri rør i foreningens kælder og på loftet. De gamle hovedledninger er tærede og meget tilkalkede efter mange års brug, og derfor er en udskiftning nødvendig. De nye rustfrie vandrør sikrer meget bedre tryk og flow i vandinstallationen. Samtidig holder rørene i mindst 50 år.

Der udskiftes også koblingsledninger til alle armaturer i foreningens 30 lejligheder.

Renoveringen af stigstrengene (de lodrette vandrør) sker i samarbejde med Greenpipe. Det er ikke nødvendigt at udskifte stigstrengene, som fornyes med Greenpipes relining-metode. Først sandblæses stigstrengene indvendigt, så kalk og overfladisk rust fjernes. Derefter sprøjtes en korrosionsbestandig polyestermasse ind i rørene. Det giver en jævn indvendig overflade, så vandet strømmer bedre gennem rørene.

Relining af stigstrengene foregår indefra i rørene. Der skæres adgang til stigstrengene enkelte steder i bygningen, og så kan rørene renoveres der fra. Det betyder, at vi ikke skal bryde dele af væggene ned i køkkener og badeværelser i lejlighederne. Beboerne spares derfor for byggerod og støv.

Da opgaven udføres i hovedentreprise, er det også Øens VVS Teknik, der har ansvaret for at koordinere og være i dialog med andelsboligforeningens bestyrelse. Der lægges stor vægt på, at både bestyrelse og beboer er orienteret gennem hele projektperioden. Eksempelvis varsles beboerne i god tid, inden håndværkene skal have adgang til lejlighederne for at skifte armaturer.

Opgaven påbegyndes medio maj og forventes at være færdige inden industrisommerferien.

Entreprisen udføres for en sum på 1 mio. kr.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Øens VVS Entreprise A/S

Præstefælledvej 16
2770 Kastrup
Danmark
Øens VVS Entreprise A/S

Send til en kollega

0.157