23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Find de rigtige løsninger online med Knauf

Knauf samler nu alle sine hjælpeværktøjer online på sin nye hjemmeside på adressen www.knauf.dk.

Den nye hjemmeside giver adgang til information om hele Knaufs portefølje og de kombinationsmuligheder de giver, så det er nemt at vælge den bedste løsning til sit byggeprojekt, uanset om det er akustiklofter, vægsystemer eller spartelprodukter.

Det skal være enkelt, bekvemt og ligetil at finde frem til og skabe de bedste systemløsninger for kunden. Det er tanken bag Knaufs nye hjemmeside, som forener virksomhedens store portefølje under én samlet hjemmeside. Hidtil har informationer om den store Knauf-produktportefølje, cases og tekniske specifikationer været spredt på ikke mindre end fem hjemmesider.

Den besøgende kan vælge at få siden vist specifikt til sit kundesegment blandt fire valgmuligheder: Arkitekt, entreprenør, forhandler og malergrossist. Herudover har Knauf designet et særligt hjørne for den private boligejer, hvor der er samlet hjælpefunktioner til gør-det-selv-folk- ikke mindst når det gælder rådgivning om bedre akustik i hjemmet.

”Vi har skabt den nye hjemmeside med ønsket om, at det skal være så simpelt som muligt for den enkelte kunde at finde frem til de oplysninger, vedkommende søger, så man i stedet kan komme i gang med det, der virkelig betyder noget,” siger Christian Stigel, marketing- og kommunikationschef, Knauf.

Brugervenlighed, ekspertise og maksimal værdiskabelse er centrale begreber i det kundeløfte, Knauf giver til deres kunder og samarbejdspartnere. Den nye hjemmeside er derfor en helt naturlig forlængelse af denne tankegang:

”Forud for udviklingen af hjemmesiden har vi rådført os med folk fra de respektive målgrupper og fundet ud af, hvilke funktioner og informationer de efterspørger. Det afspejler sig i de forskellige kategorier, som er skræddersyet til den enkelte målgruppe, og som løbende vil blive ajourført og opdateret ud fra de ønsker, vi får ind,” siger Christian Stigel og fortsætter:

”Vi ved, at en håndværker hellere vil bruge tiden på sit arbejde end for eksempel at lede efter en monteringsvejledning på en hjemmeside. Med de nye værktøjer og vejledninger gør vi hele processen nemmere og mere tilgængelig for vores kunder og samarbejdspartnere.”

Blandt de nye hjælpeværktøjer på siden er en ”Væg-Guide”, som gør det supernemt at vælge den rigtige vægkonstruktion baseret på kravene til brand og lyd.

Knaufs nye hjemmeside kan findes på adressen www.knauf.dk og kan tilgås fra alle tilgængelige platforme.



Knauf A/S
Kløvermarksvej 6
9500 Hobro
Mariagerfjord Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54050313
P nummer: 1003103433

Send til en kollega

0.063