23948sdkhjf
Del siden
Annonce

OGT Centrifugal Grinder pumpe til udskiftning af Excentersnekke grinder pumper

For første gang er det nu muligt direkte at udskifte en excentersnekke grinder pumpe med en centrifugal grinder pumpe.

OGT udskiftnings pumpen leveres med et montage kit, der direkte passer i en excentersnekke grinder pumpebrønd.

Liqflow´s Omni Grind Turbine (OGT) Pumpe erstatter slidende rotor og stator komponenter ved excentersnekke grinder pumper med en 316 rustfrit stål, slidstærk turbine skovlhjul til at levere Danmarks eneste grinder pumpe til tryksatte spildevandssystemer med 20 års levetid* og ingen planlagt vedligeholdelse.

Ved brug af innovativ ag avanceret teknologi, er OGT grinder pumpen bygget til kontinuerlig drift, med alsidigheden til at tilpasse sig til det aktuelle tryk i et tryksat spildevandssystem.

Renere trykrør med større fleksibilitet og lavere vedligeholdelseskrav.
Med en højere løftehøjde, op til 80 m, og med et højere flow, op til 1,25 l/s, overvinder OGT pumpen topografiske udfordringer og friktionstab i lange trykledninger, mens den leverer en overlegen selvrenselseshastighed og reducere lugt- og vedligeholdelseskrav gennem hele det tryksatte system. Også mindre trykrør kan bruges og spare etableringsomkostninger og minimere lange opholdstider.

Lav Amp teknologi
For kontinuerlig drift og med en 5 stjernet energi effektiv motor.
Danmarks eneste grinder pumpe til tryksatte spildevandssystemer med lav ampere forbrug teknologi og en turbine løbehjul, giver en stejl pumpekurve og mulighed for at nå høje løftehøjder, uden at skade pumpen, og med et reduceret energibehov og samtidig en øget livslang driftseffektivitet.

Vidste du:
At vores OGT turbine grinder pumpe, er den eneste centrifugal grinder pumpe i verden, der direkte kan erstatte en excentersnekke grinder pumpe, i et tryksat spildevandssystem, udført med excentersnekke grinder pumper.

Herved får du nu muligheden for at opnå samme driftssikkerhed, som i tryksatte spildevandssystemer udført med centrifugal grinder pumper.

Driftssikkerhed - Driftssikkerhed - Driftssikkerhed er de tre vigtigste faktorer ved tryksatte spildevandssystemer.

Liqflow A/S
Kringelhusvej 15
7100 Vejle
Vejle Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35251839
P nummer: 1001899539

Kontaktperson

BA

Send til en kollega

0.094