23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lær at lægge gulvet rigtigt - så det ikke skal lægges om

At udvælge og lægge et gulv kan være en udfordring. Hvilket materiale er bedst egnet og til hvilket formål? Hvordan sikres kvaliteten? Hvordan opbygges konstruktionen? Hvad siger lovgivningen, og hvordan skal du forholde dig til den?

Gulvkonstruktioner giver ofte problemer – sådan får du lagt gulvet ordentligt!

Nyt kursus lærer dig at navigere i en verden af gulve
Der er mange aspekter der skal tages med i overvejelserne, når der skal vælges gulv i et byggeprojekt. Der findes mange typer af overflader og underkonstruktioner, der har hver deres udfordringer og fordele. Materialevalget alene kan være en udfordring – træ er ikke bare træ, og der findes mange alternativer. Samtidig er der risiko for at lave udførelsesfejl, som kan koste dyrt i sidste ende. Indeklimaet er en vigtig parameter, når gulvet skal vælges og lægges. Kurset giver dig en generel introduktion til udvælgelsen og lægning af gulv, herunder indsigt i opbygning af gulvkonstruktion. Derudover får du indblik i materialevalg samt typiske udfordringer, når gulvet lægges.

Deltagerprofil
Kurset henvender sig til udførende herunder entreprenører og rådgivere –arkitekter og ingeniører samt til dig, der sidder med totalentrepriser på større byggesager og til projekt- og byggeledere, der har de daglige udfordringer på byggepladsen.

Kurset afholdes næste gang den 12. september 2016 og den 21. november 2016 - begge dage på Teknologisk Institut i Taastrup.

Læs mere og tilmeld dig her

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.063