23948sdkhjf

Ressourcebesparende koncepter til vvs branchen

| Medlemsnyhed | Indrykket af Würth Danmark A/S

Traditionen tro kan man på VVS’15 møde Würth Danmark A/S, der også i år er tilstede med en spændende stand. Würth stiller denne gang skarpt på, hvordan vvs branchen kan spare på ressourcerne og optimere hverdagens arbejdsgange

For de fleste vvs’ere foregår hverdagen på farten uden for værkstedet. Det betyder, at det er nødvendigt at have en mobil base, der kan erstatte værkstedet i løbet af dagen. På den måde stilles der store krav til fleksible løsninger og koncepter, der kan være med til at optimere arbejdsgangen. Med stor brancheindsigt og mange års erfaring kan Würth vejlede om, hvordan man undgår de klassiske tidsrøvere, når hverdagen er meget mobil.

En mobil hverdag kræver mobile koncepter
Når det handler om at have en effektiv hverdag, handler det ofte om at se på de små ting med stor betydning. Har man ikke lige det, man skal bruge i bilen, tager det ofte lang tid at skaffe det. Ved at sikre at bilen fungerer fuldt ud på højde med værkstedet derhjemme, kan der spares mange ressourcer. Her er Würth stærke i kraft af ORSYmobil og ORSY lagerindretning, der med fuld kompatibilitet kan omdanne varebilen til et rullende værksted. På messen kan man blive meget klogere på, hvordan ORSY kan være med til at sikre, at ressourcerne bliver brugt mest hensigtsmæssigt, fordi man altid har det, man skal bruge ved hånden.

Styr på sikkerheden
Ud over produkter af høj kvalitet og ORSY koncepterne tilbyder Würth et unikt sikkerhedskoncept, der hedder Safety at Work. Også her sætter Würth fokus på at frigøre ressourcer i hverdagen og optimere arbejdsgange i form af fx brugervenlig og enkel opmærkning og nem adgang til kemi og dokumentation. Safety at Work er naturligvis også udviklet, så det fungerer til en mobil hverdag i vvs-branchen.

Mød os på standen
På standen er der desuden mulighed for at få demonstreret produkter og høre mere om, hvordan ORSY og Safety at Work fungerer i praksis. Det er samtidigt også muligt at få vejledning om sikkerhed i forhold til brugen af kemi, personlige værnemidler og selvfølgelig se nærmere på rørføringssystemet Varifix. Der er med andre ord rig lejlighed for at opleve Würths univers, som du finder på stand 1700 i hal A under VVS’15 i Odense.For yderligere information kontakt venligst Würth Danmark på tlf. 79 32 32 32.Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, værkstedsudstyr, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs, metal- og træ/bygbranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2013 var omsætningen på kr. 675 mio. Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i mere end 80 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 65.000 medarbejdere.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Würth Danmark A/S

Montagevej 6
6000 Kolding
Danmark
Würth Danmark A/S

Send til en kollega

0.093