23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skær fugetiden væk

Ved at anvende Gyproc ACOUnomic kantprofiler med pålimede tætningslister, behøver lydisolerende gipsvægge ikke fugning omkring pladerne for at opfylde lydkravene i BR10.

Ved opførelse af lydisolerende indervægge med gipsplader, kræver det normalt ekstra arbejde at fuge omkring pladerne. Men hvis du i stedet bruger Gyproc ACOUnomic kantprofiler med pålimede tætningslister til montagen, sparer du hele fugetiden væk. Samtidig slipper du for udgifter til fugemasse og fugepistol.

Frigør en arbejdsmand
Normalt skal du fuge efter monteringen af første lag gips, når du opfører vægge med krav til lydisolering. Det bliver hurtigt dyrt i arbejdstid. ACOUnomic kantprofiler fra Gyproc har gjort, at vi har sparet en hel mands arbejde,” siger montør Peter Willumsen fra Bal Byg A/S i Ballerup. Hans firma har lige opført 6 etager i en ny kontorbygning, hvor man har valgt at opbygge indervægge med Gyproc ACOUnomic kantprofiler.

Få større fleksibilitet
Kantprofilerne er mere fleksible at arbejde med end fugeløsningen. Når man vælger at fuge, skal man påregne 5-7 mm luft i tilskæringen af gipspladerne i inderste pladelag, men det behøver man ikke når man anvender Gyproc ACOUnomic. Det gør montagen både hurtigere og lettere. Løsningen opfylder de samme BR10-krav til lydisolering som en traditionel fugeløsning,” siger Peter Willumsen.

Derudover slipper du for ubehagelige arbejdsstillinger i forbindelse med rengøring og fugning mod gulvet. Du undgår også at bruge tid på støvsugning og aftørring med en fugtig klud.

Byggetekniske fordele
Du kan anvende ACOUnomic kantprofiler til alle gipsvægge i lydklasser op til 65 dB. Kantprofilerne sikrer en langtidsholdbar lydtætning, fordi profilerne i modsætning til akustisk fugemasse ikke nedbrydes over tid.

Læs mere om Gyproc ACOUnomic

Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016
P nummer: 1001610372

Kontaktperson

LK
Louise Knudsen
Marketing Communication Coordinator
+45 42127781 louise.knudsen@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.079