23948sdkhjf

Gyproc A/S

Gyproc tilbyder kompetencer og løsninger med fokus på et godt miljø og velvære for mennesker. Vi udvikler og leverer innovative, sikre og bæredygtige systemer til letbyggeri, primært til indvendige vægge, lofter og facader. Vores systemer er baseret på gips og stål, som er 100% genanvendeligt. Gyproc er en forretningsenhed i koncernen Saint-Gobain.

Leverer indendørs komfort for mennesker
Gyprocs ambition er at levere innovative, økonomiske og bæredygtige løsninger, der bidrager til et godt indeklima for mennesker. Vi støtter vores kunder med kompetence og løsninger fra de tidlige faser af byggeprocessen til det færdige byggeri.

Optimering af bygningens kvalitet og økonomi
Gyprocs letbyggeri systemer er innovative løsninger, der opfylder de funktionelle krav til bygningens lydisolering, akustik, brandbeskyttelse, fugtbeskyttelse og holdbarhed. Med vores viden kan vi hjælpe med at optimere bygningen ud fra funktionalitet, omkostninger og bæredygtighed.

Bæredygtighed
Som en førende innovatør, producent og leverandør har vi stort fokus på at tilbyde miljøvenlige løsninger – nu og i fremtiden. Vores systemer er baseret på gips og stål, som er fuldt genanvendeligt. Gips er et naturprodukt og recirkuleret gips genbruges til nye produkter. Gips indeholder ingen farlige komponenter eller emissioner, og er et materiale der gør det muligt at bygge lette og fleksible konstruktioner.

Innovation
Gyproc har i løbet af årene lanceret mange innovative løsninger. Og vi vil fortsætte med at udvikle og tilbyde bæredygtige innovationer og løsninger til markedet med fokus på at skabe værdi for kunden og slutbrugeren.

Produktion i verdensklasse
Vores produktionsstyringssystem og World Class Manufacturing programme (WCM) sikrer et højt niveau af sikkerhed, kvalitet, produktivitet og bæredygtighed i vores produktion.

En del af Saint-Gobain Group
Gyproc er en del af den internationale Saint-Gobain Group, grundlagt i Frankrig i 1665. Saint-Gobain har mere end 170.000 ansatte i 67 lande. Gruppen udvikler, producerer og distribuerer innovative produkter til byggeindustrien, med det formål at tilbyde komfortable og bæredygtige løsninger med fokus på menneskets leverum.

Saint-Gobain ejer varemærket Gyproc®.

Fakta om Gyproc A/S

Adresse
Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg

Region
Danmark
Sjælland
Kalundborg Kommune

Telefon: +45 59570330

CVR nummer: DK59983016

P nummer: 1001610372

Ansatte: 150

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Louise Knudsen
Afdeling: Marketing
Stilling: Marketing Communication Coordinator
Direkte telefon: +45 42127781

Marit Petersen
Afdeling: Saint-Gobain Denmark A/S
Direkte telefon: +45 42127830

Send til en kollega

0.219