23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Murværk på Teknologisk Institut søger nye medarbejdere

Vil du arbejde som 'Projektleder til udvikling af det murede byggeri' eller 'Ingeniør til tilstandsvurderinger, skader og energirenovering' eller som 'Kemiker eller ingeniør med indsigt i tegl, mørtel og råmaterialer'? Så læs videre.

Center for Murværk på Teknologisk Institut, består af specialister inden for det murede byggeri og tegltage, konstruktioner og statik, udførelse, skader og renovering, overfladebehandling, tegl, mørtel og råmaterialer, laboratorieundersøgelser samt standardisering/certificering.

Centret råder over såvel kemisk og mekanisk laboratorium, hvor kemi, mikroskopi og andre materialeundersøgelser ofte kombineres. Som det nyeste tiltag planlægger vi i 2014 at opbygge et komplet pilotanlæg for tørring og brænding af tegl med vedvarende energi.

Vi er meget alsidige i vores måde at arbejde på, og vi giver rum til selvstændighed, plads til innovative idéer og har fokus på udvikling – både den faglige og den personlige.

Lige nu søger vi nye kolleger, måske er det dig?

Projektleder til udvikling af det murede byggeri
Center for Murværk på Teknologisk Institut søger dig, der har lyst til at stå i spidsen for vores forsknings- og udviklingsprojekter samt større kundeopgaver. Som projektleder får du bl.a. lov til at opbygge vores nye pilotanlæg til tørring og brænding af tegl med mikrobølger.

Du skaber overblik, fokus og retning i centrets projekter og sikrer den videre udvikling og vækst på baggrund af projektets resultater. Du arbejder med den faglige løsning af projekterne, samtidig med, at du har det overordnede ansvar for, at projekterne overholder deadlines og de økonomiske rammer. Ansøgningsfrist den 16.december 2013.
Se hele stillingsopslaget her


Ingeniør til tilstandsvurderinger, skader og energirenovering
Vi søger dig, der med din erfaring kan videreudvikle området for tilstandsvurdering af murværk i forhold til skadesanalyse og energioptimering i Aarhus eller Taastrup.

Du får primært ansvaret for at udføre opgaver inden skades- og tilstandsområdet, hvor du har den indledende kundekontakt, løser opgaven og står for afrapporteringen. I samarbejde med din kolleger står du for videreudvikling af området med nye ydelser og er med til at sikre, at erfaringer fra tilstandsområdet indgår i nye løsninger og i formidling og undervisning. Ansøgningsfrist den 16. december 2013.
Se hele stillingsopslaget her


Kemiker eller ingeniør med indsigt i tegl, mørtel og råmaterialer
Du skal arbejde i vores udviklingsprojekter, herunder: Dansk Teglsten generation 2.0 til miljørigtig eksport. Projektet er støttet af Højteknologifonden og har til formål at udvikle en ny multifunktionel byggesten, baseret på glasskum og tegl. Dit fokus i dette og andre projekter vil være råmaterialer og fremstillingsprocesser på teglværket, hvor vi bl.a. arbejder med helt ny mikrobølgeteknologi til erstatning for brænding med fossile brændsler.

Samtidig deltager du i mange forskellige arbejdsopgaver med undersøgelser og skadesopklaring inden for såvel det murede byggeri, som produktion af tegl og mørtel. Ansøgningsfrist den 16. december 2013.
Se hele stillingsopslaget her


Vil du vide mere? Kontakt
Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte centerchef Abelone Køster på telefon 72 20 38 16.

Teknologisk Institut - Byggeri og Anlæg
Gregersensvej 4
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK56976116
P nummer: 1003119709

Kontaktperson

CVL
Christine Vodsgaard Larsen
Faglig leder
+45 72 20 21 49 chla@teknologisk.dk

Send til en kollega

0.063