23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Gyproc A/S - Nu med Gyptone App og 3D visualisering

Æstetik er en vigtig værdi for Gyptone akustiklofter fra Gyproc A/S. De mange mønstre og formater giver uanede muligheder for unikke akustiklofter og spændende løsninger.

For at hjælpe den kreative proces på vej, har Gyproc lanceret en Gyptone app for iPad. App’en er lavet som et inspirationsværktøj og den er fyldt med masser af flotte projektbilleder fra spændende byggeprojekter over hele verdenen. Fælles for alle projekter er fokus på unikke løsninger og hvert enkelt projekt er beskrevet med produktdetaljer, billeder og informationer om projektet. I opbygningen af app’en er der fokuseret på brugervenlighed og inspiration, bl.a. andet er det muligt at søge projekter ud fra forskellige kriterier, såsom produkt, rumtype, anvendelse osv. Efterfølgende kan man gemme og videresende projekt detaljer, samt finde relevante kontaktoplysninger.

Den nye app er tilgængelig til download gratis fra iPad App Store, søgeord Gyptone.

Visio – 3D inspiration
Men det er ikke det eneste nye online værktøj fra Gyproc A/S. Vi har udviklet et nyt 3D inspirationsværktøj, som giver mulighed for at lege med forskellige mønstre, formater, skinnesystemer og farver. Visio som det nye værktøj hedder, er baseret på 3D computerspil teknologi, som gør det muligt at bevæge sig rundt i de udvalgte lokaler, samtidigt med at man kan skifte mellem forskellige loft- og væg løsninger. Når man finder lige præcist det design man er ude efter, kan projektet gemmes og videresendes til andre.

Du finder det nye Visio 3D inspirationsværktøj på www.gyptone.dk/inspiration

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bitten Vesterlund på telefon 42 12 76 22 eller per mail info@gyproc.dk

Gyproc A/S
Hareskovvej 12
4400 Kalundborg
Kalundborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59983016
P nummer: 1001610372

Kontaktperson

LK
Louise Knudsen
Marketing Communication Coordinator
+45 42127781 louise.knudsen@saint-gobain.com

Send til en kollega

0.063