23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Würth introducerer innovativt undertag

Würths nye DUKO-klassificerede undertag med selvklæbende tape i overlægget giver bedre isoleringsevne og eliminerer risikoen for fygesne i konstruktionen

Grønt og miljørigtigt byggeri med bedste isoleringsevne efterspørges mere og mere. Med det nye innovative Wütop Nordic SK II-undertag fra Würth kan man kombinere en optimeret byggeproces med et miljørigtigt valg. Den selvklæbende tape i overlægget sikrer en bedre isoleringsevne, da der ikke kan blæse vind, der påvirker isoleringsevnen negativt, ind mellem samlingerne i undertaget. Det giver mindre energispild! Tapesamlingerne beskytter samtidig mod fygesne. Ved hjælp af den diffusionsåbne belægning sikrer undertaget ligeledes, at fugt fra det indvendige rum uden problemer kan diffundere, så tagkonstruktionen vedvarende forbliver tør. Derved nedsættes risikoen for råd, svamp og skimmel, og den højest mulige isoleringsevne bibeholdes.

Ekstra styrke – ekstra sikkerhed
Undertaget af banevare er særdeles velegnet til renovering og nybyggeri af huse med tagbelægninger af f.eks. teglsten og betonsten. Undertaget er DUKO-klassificeret MH og HN på fast underlag, og det er specielt udviklet til det danske (nordiske) marked, som på grund af specielle vejrmæssige omstændigheder som regnintensitet og vindforhold stiller ekstra høje krav til undertag. Det 4-lags diffusionsåbne undertag er derfor opbygget af en beskyttende uv-stabiliseret overfleece, en diffusionsmembran, en bærefleece og et glasfiberarmeringsnet, som giver en ekstrem høj rivstyrke, der sikrer, at der kun kan ske minimale skader på undertaget, samt at man ikke træder igennem, hvis man skulle være uheldig og træde ved siden af spær/lægter under oplægning af taget.

Bedre totaløkonomi
Wütop Nordic SK II-undertaget kommer med en unik genetableringsgaranti på 5 år, som sikrer, at Würths kunder og deres kunder holdes skadesfri i tilfælde af produktionsfejl fra Würths side. Undertaget kan erhverves af professionelle fagfolk, og det giver dem dermed en fordelagtig videresalgsmulighed samt større sandsynlighed for at vinde udbud, da de kan tilbyde kunderne et miljørigtigt valg i bedste kvalitet, som med vind- og snesikre samlinger og bedste isoleringsevne i sidste ende giver en bedre langsigtet totaløkonomi på projektet for bygherren.

Et komplet program
En del af Würths brede sortiment er et komplet damspærre- og undertagsprogram samt systemtilbehør, der dækker professionelle fagfolks behov til mange forskellige projekter. De fleste Wütop-produkter har 5 års produkt- og genetableringsgaranti, som giver stor tryghed. Wütop produkter og -tilbehør sikrer ved fagmæssig korrekt montage, at kravene i BR10 vedr. lufttæthed overholdes. Produkterne kan ligeledes opfylde de i BR10 skærpede krav for 2020 samt kravene til lavenergi- og passivhuse.

Yderligere information
Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte produktansvarlig Kenny C. Holm på telefon 79 32 32 08 eller på e-mail: kenny.holm@wuerth.dk

DUKO
DUKO – Dansk UndertagsKlassifikationsOrdning er en uvildig klassifikation af undertagsmaterialer og dampspærrer. DUKO vejleder og informerer om hensigtsmæssige materialer til dit byggeprojekt. Du kan finde flere informationer på: www.duko.dk

Würth Danmark A/S forhandler markedets bredeste sortiment af befæstelsesmaterialer, værktøj, kemiprodukter, lagersystemer, personlige værnemidler og andet sikkerhedsudstyr til erhvervskunder i auto-, el-, vvs-, metal-, træ- og byggebranchen samt det offentlige. Virksomheden har hovedkontor og centrallager i Kolding og beskæftiger godt 500 medarbejdere. I 2011 var omsætningen på kr. 686 mio.
Würth Danmark A/S er en del af Würth-gruppen, som er repræsenteret i 84 lande. På verdensplan beskæftiger Würth-gruppen mere end 66.000 medarbejdere.

Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12561113
P nummer: 1002925398

Send til en kollega

0.063